fbpx Skip to content

Men Styling bij Suit Supply

Men Styling bij Suit Supply

Suitsupply Amsterdam was de plek waar de cursisten Personal Styling alles leerden over mannen styling. De pakken en overhemden vlogen ze om de oren en het strikken van een stropdas was toch niet zo makkelijk als gedacht.

Gelukkig waren daar de heren van Suitsupply die de cursisten tijdens de les een fashion handje mee hielpen. De eerste groep ging aan de slag met de juiste fitting. Denk hierbij aan mouwlengte, broeklengte en de do’s en don’ts voor verschillende figuurtypes. De andere groep werd geïntroduceerd in de wereld van men styling. Zowel zakelijk als informeel!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.