fbpx Skip to content

Backstage report: campagne shoot

Backstage report: campagne shoot

Hair? done. Make-up? done. Outfit? Awesome! Na weken lang oefenen met moodboards, trendwatching en praktijkvoorbeelden, was het tijd voor het echte werk. De styling studenten gingen aan de slag met een echte opdrachtgever, namelijk de Style School zelf.

De studenten verdiepte zich eerst in het DNA van de school en vervolgens bedachten ze een geheel eigen concept voor het campagnebeeld van de Style School en werd het beeld uiteindelijk geschoten in een fotostudio in Amsterdam. Learning by doing dus. Dit deden ze natuurlijk niet alleen. Ze mochten werken met twee prachtige modellen van Elite Models Amsterdam en fashion photographer Martijn Senders. Daarnaast werd de make-up verzorgd door Patricia van Heumen en werden de aspirant stylisten gecoacht tijdens de shoot door fashion stylist Nancy Steeman. We lichten alvast een tipje van de sluier met deze backstage beelden. Ben jij al nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.