fbpx Skip to content

De week van ByDanie’s stylist Kelly

De week van ByDanie’s stylist Kelly

Educator en ByDanie styliste Kelly geeft je een kijkje in haar week! Kelly kleedt al een aantal jaar Chantal Janzen voor programma’s en events als: Chantal blijft slapen, Holland’s got talent, Dance dance dance, The Voice Kids in Duitsland en nog veel meer! Mocht je Chantal dus in een te gekke outfit op televisie zien verschijnen, kun je haar altijd contacten via Kelly@bydanie.com.

”Op maandag ben ik samen met Danie en Noëlle naar de Beau Monde Awards geweest. Overdag was ik bij Chantal om de outfit die ik voor haar had geshopt voor de Beau Monde Awards door te passen. Verder heb ik ‘s middags m’n haar laten föhnen bij De Föhnbar (aanrader!) zodat ik niet helemaal als Assepoester naar het Amstel Hotel moest, haha!

Over dinsdag mag ik niet te veel zeggen, ‘s ochtends had ik een meeting voor een very exciting new project! Daarna ben ik gaan shoppen voor ‘Chantal blijft slapen’ en voor ‘The voice kids Duitsland’.

De volgende dag stond er een afspraak bij Zoe karssen op de planning. Voor Chantal mocht ik allemaal gave stuks uitzoeken! In de avonden geef ik vaak les op de Style School ByDanie, dus zo ook die woensdag! Héél funny is het feit dat ik op deze avond tijdens mijn les een betoog had gehouden over hoe huidskleurige panty’s écht níét kunnen. De volgende dag rolde ik in het verhaal wat je misschien wel op Chantal’s social media voorbij hebt zien komen!

Donderdag heb ik namelijk eerst alle sets afgestyled, met Chantal doorgepast en afgeleverd. ‘s Middags appte ze me ineens over de huidskleurige panty’s! Toen heb ik maar bij Wolford de naked 8 panty gekocht. Hier kon ik nog wel mee leven.. Op vrijdag ben ik gaan shoppen voor Viktor Brand voor VT wonen. Hiervoor ben ik naar Cos, Zara, Mango en Men at work geweest! Vervolgens hebben we de items meteen doorgepast bij Viktor thuis.”

Bekijk hieronder de foto’s van Kelly’s week!

Credits: Style Blog ByDanie

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.