fbpx Skip to content

Personal Shopping bij Van Dijk

Personal Shopping bij Van Dijk

De stylistes to be reisden voor de cursus Personal Styling af naar het Brabantse Waalwijk. Hier is namelijk multibrand store Van Dijk gevestigd. Een mooie winkel met de meest uiteenlopende merken onder één dak en fashion heaven voor de ultieme modeliefhebber. Naast kleding stond er namelijk ook een aparte schoenenafdeling klaar waarmee de cursisten hun look helemaal konden afmaken.

Een uitgelezen kans dus om hier te ervaren hoe het shoppen in opdracht in werkelijkheid gaat. Na een vriendelijk ontvangst door het behulpzame personeel van Van Dijk begon de enerverende middag. Met de stijl van de klant, die de cursisten zelf hadden meegenomen, in het achterhoofd werd er naar hartelust geshopt. De personal styling klanten genoten ondertussen van een kopje koffie in de sfeervolle brasserie van Van Dijk.

ByDanie’s Kelly en Annabelle waren de hele middag actief aanwezig op de vloer om de cursisten van de nodige tips en tricks te voorzien. Zo konden zij hun jarenlange ervaring in de praktijk delen en de stylistes in wording volop adviseren. Door het uitvoeren van deze praktijkgerichte opdracht en het samenwerken met de beste stylistes van Nederland was het wederom een inspirerende, leerzame, maar vooral modieuze middag.

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.