fbpx Skip to content

Personal Shopping bij Van Dijk

Personal Shopping bij Van Dijk

De stylistes to be reisden voor de cursus Personal Styling af naar het Brabantse Waalwijk. Hier is namelijk multibrand store Van Dijk gevestigd. Een mooie winkel met de meest uiteenlopende merken onder één dak en fashion heaven voor de ultieme modeliefhebber. Naast kleding stond er namelijk ook een aparte schoenenafdeling klaar waarmee de cursisten hun look helemaal konden afmaken.

Een uitgelezen kans dus om hier te ervaren hoe het shoppen in opdracht in werkelijkheid gaat. Na een vriendelijk ontvangst door het behulpzame personeel van Van Dijk begon de enerverende middag. Met de stijl van de klant, die de cursisten zelf hadden meegenomen, in het achterhoofd werd er naar hartelust geshopt. De personal styling klanten genoten ondertussen van een kopje koffie in de sfeervolle brasserie van Van Dijk.

ByDanie’s Kelly en Annabelle waren de hele middag actief aanwezig op de vloer om de cursisten van de nodige tips en tricks te voorzien. Zo konden zij hun jarenlange ervaring in de praktijk delen en de stylistes in wording volop adviseren. Door het uitvoeren van deze praktijkgerichte opdracht en het samenwerken met de beste stylistes van Nederland was het wederom een inspirerende, leerzame, maar vooral modieuze middag.

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.