fbpx Skip to content

Backstage report: Fashion Shoot

Backstage report: Fashion Shoot

Een geweldig team van grote namen uit de mode-industrie stond vorige week klaar voor onze Fashion Styling studenten. Na weken van voorbereiding en het maken van moodboards, was het tijd voor het echte werk. Een fotoshoot met fotograaf Martijn Senders, visagiste Christel Man en modellen van Elite Amsterdam. Deze keer gingen onze toekomstige stylistes aan de slag voor een echte opdrachtgever, de Style School.

Het was de kunst om een fashionable beeld te creëren waarbij de identiteit van de opdrachtgever niet verloren ging. Oren en ogen open dus. Daarnaast stond communicatie met zowel de fotograaf als de visagiste centraal. Alleen samen kun je het allerbeste beeld creëren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Zie hier de backstage beelden

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.