fbpx Skip to content

Backstage report: Fashion Shoot

Backstage report: Fashion Shoot

Een geweldig team van grote namen uit de mode-industrie stond vorige week klaar voor onze Fashion Styling studenten. Na weken van voorbereiding en het maken van moodboards, was het tijd voor het echte werk. Een fotoshoot met fotograaf Martijn Senders, visagiste Christel Man en modellen van Elite Amsterdam. Deze keer gingen onze toekomstige stylistes aan de slag voor een echte opdrachtgever, de Style School.

Het was de kunst om een fashionable beeld te creëren waarbij de identiteit van de opdrachtgever niet verloren ging. Oren en ogen open dus. Daarnaast stond communicatie met zowel de fotograaf als de visagiste centraal. Alleen samen kun je het allerbeste beeld creëren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Zie hier de backstage beelden

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.