fbpx Skip to content

Backstage at Amsterdam Fashion Week

Backstage at Amsterdam Fashion Week

Vorige week was Amsterdam Fashion Week the place to be en waanden onze stylistes zich dagen in fashion heaven. Maar liefst 35, door ons opgeleide stylistes, werkten backstage mee om de modellen te voorzien van de tofste looks. Herkenbaar aan hun tee’s met de tekst ‘Crew Style School ByDanie’ (van het merk Goodvolk) waren de styling girls achter de schermen aanwezig bij de shows van Karim Adduchi, Monique Collignon, Spijkers & Spijkers, Tony Cohen, Given, Maria Tailor en de final show van de Elite Model Look. Voor dit laatste spektakel verzorgden Danie Bles en haar team de overall styling.

We zijn trots dat de styling angels namens de Style School aanwezig waren bij AFW en hun fashion steentje mochten bijdragen als kleedster backstage. Een hele ervaring. Van het doorpassen van designerkleding tot de finishing touch van de modellen vlak voordat ze de catwalk op gingen. It’s a wrap!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.