fbpx Skip to content

Backstage at Amsterdam Fashion Week

Backstage at Amsterdam Fashion Week

Vorige week was Amsterdam Fashion Week the place to be en waanden onze stylistes zich dagen in fashion heaven. Maar liefst 35, door ons opgeleide stylistes, werkten backstage mee om de modellen te voorzien van de tofste looks. Herkenbaar aan hun tee’s met de tekst ‘Crew Style School ByDanie’ (van het merk Goodvolk) waren de styling girls achter de schermen aanwezig bij de shows van Karim Adduchi, Monique Collignon, Spijkers & Spijkers, Tony Cohen, Given, Maria Tailor en de final show van de Elite Model Look. Voor dit laatste spektakel verzorgden Danie Bles en haar team de overall styling.

We zijn trots dat de styling angels namens de Style School aanwezig waren bij AFW en hun fashion steentje mochten bijdragen als kleedster backstage. Een hele ervaring. Van het doorpassen van designerkleding tot de finishing touch van de modellen vlak voordat ze de catwalk op gingen. It’s a wrap!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.