fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Marloes

Student Spotlight: Meet Marloes

Iedere week zetten we één van onze Style School cursisten in het zonnetje. Deze week is dat Marloes Groeneveld, die vol enthousiasme en passie aan de cursus Personal Styling begon. Benieuwd naar haar verhaal? >

Vraag 1: Wie is Marloes Groeneveld (36)? Een paar weetjes..

Ik woon met mijn vriend in Roosendaal en wij zijn de super trotse ouders van Jim. Hij is nu 1,5 jaar en het leukste jongetje van Roosendaal en omgeving. Ik werkte voorheen als communicatie-adviseur, maar besloot een tijd terug om het roer om te gooien. Ik heb mijn baan opgezegd en startte in september met mijn blog www.pearlsandstripes.nl; een blog over beauty, mode en accessoires. Op die manier kan ik mijn passie voor schrijven en alles wat met fashion te maken heeft mooi combineren. In het najaar hoop ik een leuke baan te vinden.

Vraag 2: Waarom koos je voor de cursus Personal Styling bij Style School ByDanie? 


Vorig jaar volgde ik een workshop van Danie Bles en raakte ik enthousiast over de Style School. Op dat moment was ik bezig met de opleiding Marketing Communicatie en schreef ik als eindopdracht een marketingcommunicatieplan voor de Style School. Ik raakte zo enthousiast over Style School ByDanie dat ik besloot de cursus Personal Styling te gaan volgen.

Vraag 3: Hoe vind je de lessen tot nu toe?

Hartstikke leuk. Elke week reis ik met veel plezier naar Amsterdam. We hebben een leuke groep meiden, heel uiteenlopend qua leeftijd en achtergrond. Dat maakt het juist extra leuk. De lessen zijn super inspirerend. Wat een feest is het elke keer om les te krijgen van toppers uit het vak. Het liefst doe ik er nog de cursus Fashion Styling achteraan.[/vc_column_text][vc_column_text]

“Elke week reis ik met veel plezier naar Amsterdam”

Vraag 4: Wat ga je na de cursus doen?

Ik heb nog geen idee. Ik krijg wel veel energie van de combinatie van mode, styling en schrijven. Dus ik hoop dat ik daar verder iets mee kan doen en een baan in vind.

Vraag 5: Wat vind je dé modemusthave dit seizoen?

Het groene legerjack is mijn favoriet. Zowel voor mannen als vrouwen een musthave.

Vraag 6: Welk fashionitem staat nog op je wishlist?

Ik wil nog heel graag een Jerome Dreyfuss tas en een Chloe bag. Ook heb ik mijn oog laten vallen op een mooie, gouden ketting. En ik heb alweer hele mooie items van Isabel Marant gespot voor het najaar…

Vraag 7: Favoriete Instagrammer/ blogger? 


Anine Bing, Audrey Lombard, Meleponym, Kate Moss, Lizzy van der Ligt en Danie Bles. En tegenwoordig volg ik ook wat Duitse bloggers en IT-girls, en ben ik fan van Franse (sieraden)merken!

Vraag 8: Grootste fashion fail?

Ik heb er zoveel. Vooral in mijn middelbare schooltijd. Van foute Donaldson-truien tot aan witte sokken in instappers. Echt, ik deed maar wat. Zo zie je maar, alles is te leren.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.