fbpx Skip to content

Kick-off Allround Styling

Kick-off Allround Styling

Op 13 september stroomde het leslokaal van Style School ByDanie vol met 16 enthousiasme fashionista’s voor de jaaropleiding Allround Styling. Met een overheerlijke chocoladetaart kwamen educator Kelly Huijsman en Danie Bles langs om de meiden feestelijk welkom te heten op dit nieuwe avontuur en natuurlijk nam Danie nog even de tijd alle vragen van de stylistes in spe te beantwoorden. De kick-off was vooral bedoeld om de meiden het ultieme thuisgevoel te geven en om elkaar beter te leren kennen. Zo hadden alle studenten een eigen moodboard samengesteld met hun interesses (fashion, food, reizen etc.) en stelden we ze de vraag: van wie denk jij dat dit moodboard is?

Wil jij ook graag starten met een fashionable cursus op Style School ByDanie? Klik dan hier voor het meest modieuze cursusaanbod ooit.

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.