fbpx Skip to content

Kick-off Allround Styling

Kick-off Allround Styling

Op 13 september stroomde het leslokaal van Style School ByDanie vol met 16 enthousiasme fashionista’s voor de jaaropleiding Allround Styling. Met een overheerlijke chocoladetaart kwamen educator Kelly Huijsman en Danie Bles langs om de meiden feestelijk welkom te heten op dit nieuwe avontuur en natuurlijk nam Danie nog even de tijd alle vragen van de stylistes in spe te beantwoorden. De kick-off was vooral bedoeld om de meiden het ultieme thuisgevoel te geven en om elkaar beter te leren kennen. Zo hadden alle studenten een eigen moodboard samengesteld met hun interesses (fashion, food, reizen etc.) en stelden we ze de vraag: van wie denk jij dat dit moodboard is?

Wil jij ook graag starten met een fashionable cursus op Style School ByDanie? Klik dan hier voor het meest modieuze cursusaanbod ooit.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.