fbpx Skip to content

Fashion School: Personal Styling

Fashion School: Personal Styling

Change lives as a personal stylist. Dat is wat de nieuwe lichting personal stylistes in spe te wachten staat. Afgelopen zaterdag startte er weer een nieuwe groep vol enthousiaste, fashion minded vrouwen, die van hun hobby hun beroep willen maken. Zij gaan de komende weken aan de slag met het stylingvak onder leiding van grote namen als Danie Bles en haar rechterhand Kelly Huijsman. Tijdens de kick-off brachten de cursisten hun eigen moodboard mee, waarop ze zichzelf omschreven. Vervolgens ging de groep per board raden welke bij wie hoorde. Super leuk om elkaar op een creatieve manier te leren kennen. Wij wensen de nieuwe stylistes in spe heel veel succes met dit nieuwe avontuur. Let’s rock this together!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.