fbpx Skip to content

Fashion School: Personal Styling

Fashion School: Personal Styling

Change lives as a personal stylist. Dat is wat de nieuwe lichting personal stylistes in spe te wachten staat. Afgelopen zaterdag startte er weer een nieuwe groep vol enthousiaste, fashion minded vrouwen, die van hun hobby hun beroep willen maken. Zij gaan de komende weken aan de slag met het stylingvak onder leiding van grote namen als Danie Bles en haar rechterhand Kelly Huijsman. Tijdens de kick-off brachten de cursisten hun eigen moodboard mee, waarop ze zichzelf omschreven. Vervolgens ging de groep per board raden welke bij wie hoorde. Super leuk om elkaar op een creatieve manier te leren kennen. Wij wensen de nieuwe stylistes in spe heel veel succes met dit nieuwe avontuur. Let’s rock this together!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.