fbpx Skip to content

Fashion School: Personal Styling

Fashion School: Personal Styling

Change lives as a personal stylist. Dat is wat de nieuwe lichting personal stylistes in spe te wachten staat. Afgelopen zaterdag startte er weer een nieuwe groep vol enthousiaste, fashion minded vrouwen, die van hun hobby hun beroep willen maken. Zij gaan de komende weken aan de slag met het stylingvak onder leiding van grote namen als Danie Bles en haar rechterhand Kelly Huijsman. Tijdens de kick-off brachten de cursisten hun eigen moodboard mee, waarop ze zichzelf omschreven. Vervolgens ging de groep per board raden welke bij wie hoorde. Super leuk om elkaar op een creatieve manier te leren kennen. Wij wensen de nieuwe stylistes in spe heel veel succes met dit nieuwe avontuur. Let’s rock this together!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.