fbpx Skip to content

Beauty Class

Beauty Class

Mode en beauty kunnen stiekem niet zonder elkaar. Hoe zou een editorial in een modeblad eruit zien zonder visagie? Of hoe zouden BN-ers in hun alledaagse kleding de rode loper op gaan? Styling en visagie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want het één versterkt het ander. Daarom besteden we op Style School ByDanie ook aandacht aan dit te leuke aspect en onderdeel van de modewereld. Op zaterdag 8 oktober trommelen we dé visagist van de sterren op om jou alles te leren over de perfecte make-up look. Welke look past bij jou? Hoe creëer je deze? Hoe benadruk je de juiste punten in je gezicht? Of ga je voor een glamour look? Xelly Cabau van Kasbergen neemt je mee in de wondere wereld van visagie en laat je kennis maken met al haar beauty secrets. Je gaat gegarandeerd naar huis met handige tips en tools van een echte kenner.

Kun jij niet wachten? Schrijf je dan snel in voor Xelly’s masterclass via onze website.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.