fbpx Skip to content

Beauty Class

Beauty Class

Mode en beauty kunnen stiekem niet zonder elkaar. Hoe zou een editorial in een modeblad eruit zien zonder visagie? Of hoe zouden BN-ers in hun alledaagse kleding de rode loper op gaan? Styling en visagie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want het één versterkt het ander. Daarom besteden we op Style School ByDanie ook aandacht aan dit te leuke aspect en onderdeel van de modewereld. Op zaterdag 8 oktober trommelen we dé visagist van de sterren op om jou alles te leren over de perfecte make-up look. Welke look past bij jou? Hoe creëer je deze? Hoe benadruk je de juiste punten in je gezicht? Of ga je voor een glamour look? Xelly Cabau van Kasbergen neemt je mee in de wondere wereld van visagie en laat je kennis maken met al haar beauty secrets. Je gaat gegarandeerd naar huis met handige tips en tools van een echte kenner.

Kun jij niet wachten? Schrijf je dan snel in voor Xelly’s masterclass via onze website.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.