fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Daphne

Student Spotlight: Meet Daphne

Ze is werkzaam bij OBJECT. in Groningen, is gek op glitters en printjes, valt op door haar winked eyeliner en heeft een hekel aan mouwloze blousjes met kragen. Daphne Bos weet wat ze wil en startte met de opleiding Allround Styling. Lees haar verhaal >

Vraag 1: Wie is Daphne? Een paar weetjes..

Mijn naam is Daphne Bos (20) en ik ben de helft van een eeneiige tweeling. Je kunt mij omschrijven als perfectionistisch, kieskeurig en ik heb last van glitter fever. Naast glitters word ik blij van mannen in een streepjes trui en struin ik op vrijdagmiddag graag door de stad om nieuwe collecties te bekijken.

Vraag 2: Waarom heb je voor Allround Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Ik wilde heel graag een opleiding doen waar ik lekker creatief en in de praktijk bezig kan zijn. Ik hou van doen. Naar mijn mening leer je daar het meest van. Allround Styling is het stylingvak op z’n breedst. Door de afwisselende lessen kan ik alles ervaren en hopelijk straks de juiste richting kiezen. De lessen zijn dus erg afwisselend en zeker erg leerzaam. Ik ben enthousiast over de opleiding en ben blij dat ik er voor ben gegaan.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Voor mij: met hetgeen bezig zijn waar ik het liefste mee bezig ben. Het creatief bezig zijn, het mixen and matchen en mensen inspireren en/of adviseren.[/vc_column_text][vc_column_text]

“Ik ben blij dat ik voor Allround Styling ben gegaan!”

Vraag 4: Wat ga je met het geleerde doen?

Ik probeer het geleerde op dit moment zoveel mogelijk in de praktijk te brengen in de winkel waar ik werk. Door er nu zoveel mogelijk mee bezig te zijn, hoop ik later een zo goed mogelijke basis te hebben om het stylingvak in te kunnen.

Vraag 5: Wat is jouw signature look?

Mijn signature look bestaat uit een simpele broek, een blouse, toffe schoenen en wat sieraden. Maar.. dit alles wel altijd met een twist van glitters, fringes en printjes.

Vraag 6: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Dat durf ik echt niet te zeggen. Er moet iets op mijn pad komen wat bij mij past en waar ik blij van word. Ik zou het te gek vinden als dat een fantastische baan in het stylingvak is. Daar ga ik in ieder geval wel voor.

Vraag 7: Wat is jouw (fashion) quote?

Het is niet echt een fashion quote, maar wel op mij van toepassing. “Think less, live more”. Dit omdat ik veel over dingen nadenk, terwijl mijn eerste ingeving/mijn gevoel eigenlijk altijd goed zit.

Herken jij je in het verhaal van Daphne en is styling jouw passie? Je kunt je al inschrijven voor volgend schooljaar. Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.