fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Camilla

Student Spotlight: Meet Camilla

Iedere week zetten we minstens één van onze Style School girls in de schijnwerpers. Simpelweg omdat ze het verdienen en hun enthousiasme aanstekelijk werkt. Vandaag vertelt Camilla je over haar liefde voor beauty en fashion >

Vraag 1: Wie is Camilla? Een paar weetjes..

Mijn naam is Camilla van den Brom, ik ben 21 jaar en kom uit Amersfoort. Ik ben werkzaam voor PinC Sale (een sample sale organisatie) en ben de oppas van een lief meisje van 1,5. Ik heb een passie voor fashion, beauty en reizen en ben verslaafd aan tassen. Het liefst ga ik lekker op vakantie of drink ik een wijntje met vriendinnen. Gezelligheid, daar houd ik van.

Vraag 2: Waarom heb je voor Allround Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Voordat ik de Allround jaaropleiding ging volgen, heb ik een opleiding tot make-up artist gedaan. Ik wilde heel graag nog een studie doen en al snel kwam ik bij styling terecht. Make-up en mode vullen elkaar aan en daarnaast vind ik het heerlijk om kleding zo leuk mogelijk te combineren.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Niks is fout. Iedereen is anders en dat maakt ieder persoon juist zo uniek. Je levert nooit hetzelfde werk als je collega, omdat je allemaal een eigen smaak hebt. Dit maakt het afwisselend en tien keer zo leuk.[/vc_column_text][vc_column_text]

“You are never fully dressed without a smile”

Vraag 4: Wat is je favoriete winkel/ online shop?

Ik shop graag bij de Zara en Costes. Online word ik altijd erg hebberig bij Net-A-Porter.com en Mytheresa.com

Vraag 5: Wat is jouw signature look?

Ik kan me heel erg chique kleden, dus een mooi jurkje met leren laarsjes. Maar er zitten ook dagen bij dat ik casual gekleed voor de dag wil komen. Een leuke broek, shirt en een stoer jasje.

Vraag 6: Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Ik zou graag een te gekke baan in de stylingwereld willen bemachtigen en alles wat ik heb geleerd toepassen. Zo lijkt het me geweldig om bijvoorbeeld de styling van de kandidaten van The Voice of Holland te verzorgen. Er zit altijd zoveel creativiteit in de kledingkeuzes.

Vraag 7: Wie zou je graag willen stylen?

Het lijkt me leuk om Nicolette van Dam te stylen, omdat ik denk dat dat een hele leuke vrouw is om mee samen te werken. Ook heeft ze een prachtige uitstraling dus ik denk dat (bijna) alles haar goed zal staan.

Herken jij je in het verhaal van Camilla en is styling jouw passie? Je kunt je al inschrijven voor volgend schooljaar. Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.