fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Evelien

Student Spotlight: Meet Evelien

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Evelien. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Evelien? Een paar weetjes..

Mijn naam is Evelien Boddaert, 30 jaar, verliefd op Amsterdam, moeder van Charlie (8 weken oud), fashion addict en dol op avondjes die dansend op de tafel eindigen. Ik lijd aan FOMO (fear of missing out) waardoor ik het mezelf soms knap lastig kan maken. In de zomer heb ik last van zonstress, als de zon schijnt moet ik er iets mee doen en kan ik niet binnen zitten. Ik ben de meest ongeduldige persoon op aarde. Daarnaast werk ik bij ALDA events, waar we evenementen organiseren voor onder andere Armin van Buuren en Hardwell.

Vraag 2: Waarom heb je voor Personal Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Ik heb gekozen voor Personal Styling omdat ik het leuk vind om voor mensen te shoppen, mensen zich beter te laten voelen in hun kleding en ze creatiever wil laten denken. Met de cursus Personal Styling hoop ik zelf het duwtje in de rug te krijgen om er ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen op professioneel vlak.

Tot nu toe vind ik iedere les weer een feestje. De lessen zijn heel erg gericht op de praktijk en daardoor heel leerzaam.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Kom ik toch weer bij de creativiteit, maar naast dat ook het sociale aspect.  Bovendien kun je met deze cursus alle kanten op, het is maar net wat je er uiteindelijk mee wilt gaan doen.

“Ik vind iedere les weer een feestje” 

Vraag 4: Wat ga je met het geleerde doen?

In me opnemen en bedenken welke kant ik op wil en dan hopelijk uiteindelijk zelf toepassen.

Vraag 5: Wat is jouw signature look?

Mijn signature look is minimalistisch, stoer maar vrouwelijk.

Vraag 6: Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik ben niet het type die heel erg vooruit denkt maar ik hoop in de toekomst van mijn hobby mijn werk te kunnen maken.

Vraag 7: Wat is je favoriete winkel/online shop?

Mijn favoriete winkel is & Other Stories maar ik vind het ook leuk om nieuwe merken te ontdekken via Instagram. Voor accessoires ga ik graag naar ANNA & NINA, echt een snoepwinkel!

Herken jij je in het verhaal van Evelien en is styling jouw passie? Je kunt je al inschrijven voor volgend schooljaar. Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.