fbpx Skip to content

Styling for men

Styling for men

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten les over alle facetten van het stylingvak. Zo ook over het stylen van mannen. Educator Yce werd opgetrommeld om de leerlingen de fijne kneepjes van mannenstyling te leren en nam daarvoor een mannelijk model mee. Aan de hand van dit voorbeeld kon ze precies uitleggen waar onze styling girls op moeten letten bij mannenstyling. Vooral de juiste fit is een must.

Na de theorieles in het World Fashion Centre verplaatsten we ons naar The Kooples in Amsterdam. De manager heette ons van harte welkom in dit shopping walhalla. Onder leiding van Yce gingen onze cursisten shoppen voor een Bekende Nederlander. Ieder stelde twee sets samen, waarna er samen gekeken werd naar het eindresultaat. Benieuwd naar het backstage fotoreport?

Other stories

Other stories

Graduation Fashion & Media Styling

Graduation Fashion & Media Styling

Vorige week maandag was het lokaal van de Style School gevuld met ballonnen en stond de dag in het teken…
Event Styling: let’s start!

Event Styling: let’s start!

De komende weken gaan de studenten Allround Styling zich bezighouden met het project Event styling. Bij Event styling gaan de…
Kick-off les Personal Styling

Kick-off les Personal Styling

Ondanks alle bizarre omstandigheden waar ons land zich in bevindt zitten we bij Style School ByDanie niet stil. Vorige week…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.