fbpx Skip to content

Styling for men

Styling for men

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten les over alle facetten van het stylingvak. Zo ook over het stylen van mannen. Educator Yce werd opgetrommeld om de leerlingen de fijne kneepjes van mannenstyling te leren en nam daarvoor een mannelijk model mee. Aan de hand van dit voorbeeld kon ze precies uitleggen waar onze styling girls op moeten letten bij mannenstyling. Vooral de juiste fit is een must.

Na de theorieles in het World Fashion Centre verplaatsten we ons naar The Kooples in Amsterdam. De manager heette ons van harte welkom in dit shopping walhalla. Onder leiding van Yce gingen onze cursisten shoppen voor een Bekende Nederlander. Ieder stelde twee sets samen, waarna er samen gekeken werd naar het eindresultaat. Benieuwd naar het backstage fotoreport?

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.