fbpx Skip to content

Styling for men

Styling for men

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten les over alle facetten van het stylingvak. Zo ook over het stylen van mannen. Educator Yce werd opgetrommeld om de leerlingen de fijne kneepjes van mannenstyling te leren en nam daarvoor een mannelijk model mee. Aan de hand van dit voorbeeld kon ze precies uitleggen waar onze styling girls op moeten letten bij mannenstyling. Vooral de juiste fit is een must.

Na de theorieles in het World Fashion Centre verplaatsten we ons naar The Kooples in Amsterdam. De manager heette ons van harte welkom in dit shopping walhalla. Onder leiding van Yce gingen onze cursisten shoppen voor een Bekende Nederlander. Ieder stelde twee sets samen, waarna er samen gekeken werd naar het eindresultaat. Benieuwd naar het backstage fotoreport?

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.