fbpx Skip to content

Styling for men

Styling for men

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten les over alle facetten van het stylingvak. Zo ook over het stylen van mannen. Educator Yce werd opgetrommeld om de leerlingen de fijne kneepjes van mannenstyling te leren en nam daarvoor een mannelijk model mee. Aan de hand van dit voorbeeld kon ze precies uitleggen waar onze styling girls op moeten letten bij mannenstyling. Vooral de juiste fit is een must.

Na de theorieles in het World Fashion Centre verplaatsten we ons naar The Kooples in Amsterdam. De manager heette ons van harte welkom in dit shopping walhalla. Onder leiding van Yce gingen onze cursisten shoppen voor een Bekende Nederlander. Ieder stelde twee sets samen, waarna er samen gekeken werd naar het eindresultaat. Benieuwd naar het backstage fotoreport?

Other stories

Other stories

Studenten over de opleiding Allround Styling

Studenten over de opleiding Allround Styling

De lesmethode van onze populaire jaaropleiding Allround Styling is ontwikkeld in samenwerking met experts uit het vak. Hierdoor is de…
Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.