fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Simone

Student Spotlight: Meet Simone

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Simone Bruin. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Simone? Een paar weetjes..

Mijn naam is Simone Bruin, ik ben 21 jaar en ik ben werkzaam bij Deen. Daarnaast woon ik in the middle of nowhere en ben ik een enorme fashion lover. Ik hou niet van mensen, die anderen in hokjes plaatsen. In het dagelijks leven ga ik het liefst shoppen of kijk ik Netflix. Waar ik verslaafd aan ben? Guacamole!

Vraag 2: Waarom heb je voor Allround Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Ik heb een passie voor kleding en hou ervan om te mixen en matchen. Steeds vaker probeer ik iets uitdagender en denk ik out of the box. De lessen zijn ontzettend leerzaam, maar tegelijk ook heel leuk.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Alles kan en je valt juist op door jezelf te zijn.

“De lessen zijn ontzettend leerzaam en leuk” 

Vraag 4: Wat is je favoriete winkel/online shop?

Ik shop heel graag bij Costes, Zara en River Island, maar ook bij onbekende boetiekjes. Online kijk ik wel vaak bij Modemusthaves en Guts Gutso. Ik ben ook verliefd op de winkel Gesponnen Suiker. Alles wat zij plaatsen op Facebook vind ik echt tof.

Vraag 5: Wie is je inspirator/jouw stijlicoon?

Van vroeger is dat Audrey Hepburn. Zij is heel inspirerend en klassiek en heeft als stijlicoon veel betekend. Voor nu zou ik zeggen blogger sincerelyjules. Ik vind al haar outfits echt heel tof.

Vraag 6: Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar hoop ik in Milaan te wonen en bij de Italiaanse Vogue te werken. Uiteraard als fashion stylist, waar ik betrokken ben bij de shoots. Daarnaast wil ik graag succesvol worden op dit gebied en natuurlijk gelukkig zijn.

Vraag 7: Welk fashion item staat nog op jouw wishlist?

Momenteel ben ik echt verliefd op de tassen van Chloe.

Herken jij je in het verhaal van Simone en is styling jouw passie? Je kunt je al inschrijven voor volgend schooljaar. Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.