fbpx Skip to content

Masterclass Lizzy van der Ligt

Masterclass Lizzy van der Ligt

Daar ging de masterclass van influencer Lizzy van der Ligt over. Instagram is booming business en volgens Lizzy ook niet meer weg te denken uit het medialandschap. Sterker nog, Lizzy begint haar masterclass met de vraag of ze zichzelf nou eigenlijk wel fashion blogger mag noemen of dat ze eigenlijk een fashion instagrammer is. Wel een hele populaire. Met 229k volgers is Lizzy van der Ligt een online influencer en Instagram queen, die alle in’s en out’s weet van Instagram. Zo is jezelf onderscheiden hier een must. Iedereen zit tegenwoordig op Instagram, waardoor het steeds moeilijker wordt om succesvol te worden. Een eigen stijl mag dan ook niet ontbreken.

Naast leerzame tips and tricks gingen alle deelnemers ook zelf aan de slag met hun eigen moodboard. Door te visualiseren wat je online wil uitstralen, is het makkelijker hierbij geschikt beeld te vinden. Ben jij klaar om succesvol te worden op Instagram? Zie hier het backstage beeld van Lizzy’s masterclass >

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.