fbpx Skip to content

Masterclass Lizzy van der Ligt

Masterclass Lizzy van der Ligt

Daar ging de masterclass van influencer Lizzy van der Ligt over. Instagram is booming business en volgens Lizzy ook niet meer weg te denken uit het medialandschap. Sterker nog, Lizzy begint haar masterclass met de vraag of ze zichzelf nou eigenlijk wel fashion blogger mag noemen of dat ze eigenlijk een fashion instagrammer is. Wel een hele populaire. Met 229k volgers is Lizzy van der Ligt een online influencer en Instagram queen, die alle in’s en out’s weet van Instagram. Zo is jezelf onderscheiden hier een must. Iedereen zit tegenwoordig op Instagram, waardoor het steeds moeilijker wordt om succesvol te worden. Een eigen stijl mag dan ook niet ontbreken.

Naast leerzame tips and tricks gingen alle deelnemers ook zelf aan de slag met hun eigen moodboard. Door te visualiseren wat je online wil uitstralen, is het makkelijker hierbij geschikt beeld te vinden. Ben jij klaar om succesvol te worden op Instagram? Zie hier het backstage beeld van Lizzy’s masterclass >

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.