fbpx Skip to content

Fashion Director Cara Schiffelers

Fashion Director Cara Schiffelers

Afgelopen week kregen we op Style School ByDanie hoog bezoek van een echte topper uit het modevak. Cara Schiffelers, Fashion Director van o.a. Grazia, kwam onze styling studenten namelijk alles vertellen over het leven van een Fashion Director en het ultieme modegevoel. De success story van Cara begon in Parijs, waar ze als Pers Attaché werkte voor de beroemde Japanse designer Yohji Yamamoto. Later vervulde ze de begeerde functie van Fashion Director bij ELLE Magazine. Inmiddels mag niet alleen fashion magazine Grazia deze geweldige modevrouw haar Fashion Director noemen, maar ook Beau Monde en Marie – Claire hebben geluk. Three times a lady; zoals Cara het zelf zegt. Naast haar wijze lessen over shows, trends, inspiratiebronnen zoals kunst, producties en de Grazia weekglossy kregen de studenten ook een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Wil jij ook van je passie je beroep maken? Kijk dan snel op onze website voor het cursusaanbod. Make your dreams come true!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.