fbpx Skip to content

Fashion Director Cara Schiffelers

Fashion Director Cara Schiffelers

Afgelopen week kregen we op Style School ByDanie hoog bezoek van een echte topper uit het modevak. Cara Schiffelers, Fashion Director van o.a. Grazia, kwam onze styling studenten namelijk alles vertellen over het leven van een Fashion Director en het ultieme modegevoel. De success story van Cara begon in Parijs, waar ze als Pers Attaché werkte voor de beroemde Japanse designer Yohji Yamamoto. Later vervulde ze de begeerde functie van Fashion Director bij ELLE Magazine. Inmiddels mag niet alleen fashion magazine Grazia deze geweldige modevrouw haar Fashion Director noemen, maar ook Beau Monde en Marie – Claire hebben geluk. Three times a lady; zoals Cara het zelf zegt. Naast haar wijze lessen over shows, trends, inspiratiebronnen zoals kunst, producties en de Grazia weekglossy kregen de studenten ook een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Wil jij ook van je passie je beroep maken? Kijk dan snel op onze website voor het cursusaanbod. Make your dreams come true!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.