fbpx Skip to content

Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Vandaag stond de Style School les in het teken van personal shoppen bij van Dijk in Waalwijk. Van Dijk is namelijk dé place to be voor stylistes. Het is een independent department store met ruim 150 modemerken voor heren én dames. Je kunt hier terecht voor alles. Een dagelijkse outfit, maar ook een outfit voor een speciale gelegenheid is geen probleem. Daarnaast biedt van Dijk de mogelijkheid om tijdens het shoppen heerlijk te genieten van een kop koffie of lunch bij Meneer van Dijk, de bistro. Na een momentje van rust in de bistro waren de cursisten klaar voor het echte werk. Ze gingen aan de slag met shoppen en het maken van perfecte sets voor hun klant. Natuurlijk onder begeleiding en met leerzame feedback van Kelly Huijsman. Het was een dag vol gezelligheid, leerzame momenten en natuurlijk fantastisch passend advies van onze personal stylisten.

Droom jij ook van een carrière in de mode? Klik dan hier voor ons aanbod.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.