fbpx Skip to content

Styling and shooting

Styling and shooting

Als fashion styliste droom je maar van één ding; jouw styling in een groot magazine, tijdens een grote shoot of voor een campagnebeeld. De Style School liet deze droom uitkomen voor onze fashion stylistes in opleiding. De studio van Witman Kleipool werd ingezet voor een shoot, waarbij het nieuwe campagnebeeld van Style School ByDanie werd gefotografeerd. Met professioneel fotograaf Martijn Senders, zijn collega Gail Meijer, visagiste Christel Man, assistente Rosa en modellen van de Boekers Eva Korsten en Sophie Poortman. Dreams do come true.

In de styling hoofdrol zaten onze cursisten. Voor deze shoot maakten ze een moodboard, waarin ze de Style School naar voren lieten komen. Het nieuwe campagnebeeld moest tenslotte voldoen aan de look and feel van onze styling school. Vervolgens kwamen ze bepakt en bezakt aan op de set. Met minimaal drie sets en extra accessoires en schoenen gingen ze stuk voor stuk aan de slag met het nieuwe campagnebeeld van de Style School. Ook aan het stomen van de kleding werd gedacht dankzij de Steam One.

We keep you updated about the results >

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.