fbpx Skip to content

Styling and shooting

Styling and shooting

Als fashion styliste droom je maar van één ding; jouw styling in een groot magazine, tijdens een grote shoot of voor een campagnebeeld. De Style School liet deze droom uitkomen voor onze fashion stylistes in opleiding. De studio van Witman Kleipool werd ingezet voor een shoot, waarbij het nieuwe campagnebeeld van Style School ByDanie werd gefotografeerd. Met professioneel fotograaf Martijn Senders, zijn collega Gail Meijer, visagiste Christel Man, assistente Rosa en modellen van de Boekers Eva Korsten en Sophie Poortman. Dreams do come true.

In de styling hoofdrol zaten onze cursisten. Voor deze shoot maakten ze een moodboard, waarin ze de Style School naar voren lieten komen. Het nieuwe campagnebeeld moest tenslotte voldoen aan de look and feel van onze styling school. Vervolgens kwamen ze bepakt en bezakt aan op de set. Met minimaal drie sets en extra accessoires en schoenen gingen ze stuk voor stuk aan de slag met het nieuwe campagnebeeld van de Style School. Ook aan het stomen van de kleding werd gedacht dankzij de Steam One.

We keep you updated about the results >

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.