fbpx Skip to content

Rules of Men Styling

Rules of Men Styling

Onze Personal Styling cursisten stonden vorige week oog in oog met een styliste, die alles weet over het stylen van mannen. Docente Yce kleedt onder andere John van den Heuvel en Kenneth Perez en weet alles over fashion voor mannen. Deze kennis deelde ze met de Personal Styling girls en zij waren laaiend enthousiast. Zo vertelde Yce niet alleen over haar start naar een carrière als styliste, maar zorgde ze er ook voor dat alle meiden een stropdas konden strikken. Vervolgens ging ze in op de verschillende dresscodes voor een man; black tie, cocktail, tenue de ville etc. Met dank aan Oger. Kijk je mee? >

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.