fbpx Skip to content

Rules of Men Styling

Rules of Men Styling

Onze Personal Styling cursisten stonden vorige week oog in oog met een styliste, die alles weet over het stylen van mannen. Docente Yce kleedt onder andere John van den Heuvel en Kenneth Perez en weet alles over fashion voor mannen. Deze kennis deelde ze met de Personal Styling girls en zij waren laaiend enthousiast. Zo vertelde Yce niet alleen over haar start naar een carrière als styliste, maar zorgde ze er ook voor dat alle meiden een stropdas konden strikken. Vervolgens ging ze in op de verschillende dresscodes voor een man; black tie, cocktail, tenue de ville etc. Met dank aan Oger. Kijk je mee? >

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.