fbpx Skip to content

Rules of Men Styling

Rules of Men Styling

Onze Personal Styling cursisten stonden vorige week oog in oog met een styliste, die alles weet over het stylen van mannen. Docente Yce kleedt onder andere John van den Heuvel en Kenneth Perez en weet alles over fashion voor mannen. Deze kennis deelde ze met de Personal Styling girls en zij waren laaiend enthousiast. Zo vertelde Yce niet alleen over haar start naar een carrière als styliste, maar zorgde ze er ook voor dat alle meiden een stropdas konden strikken. Vervolgens ging ze in op de verschillende dresscodes voor een man; black tie, cocktail, tenue de ville etc. Met dank aan Oger. Kijk je mee? >

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.