fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Anneke

Student Spotlight: Meet Anneke

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Anneke van der Horst. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Anneke? Een paar weetjes..

Hallo, ik ben Anneke van der Horst. Ik ben 24 jaar, zangeres en struin graag alle kringloop winkels af. De mooiste pareltjes vind ik hier. Op dit moment ben ik bezig om mijn dromen om te zetten tot actie. Ik sta bekend om mijn wilde bos krullen en roep regelmatig: ‘why not give it some color?’.

Vraag 2: Waarom heb je voor Fashion Styling gekozen?

Na lange tijd ziek te zijn geweest, was het dan nu tijd om te gaan doen wat ik altijd leuk heb gevonden. Daarom ben ik aan de slag gegaan en heb ik mijn passie voor fashion serieus genomen. Het leuke aan deze cursus is dat we leren door het te doen. Dit past het best bij mij. Ik ga het liefst meteen praktijkgericht van start.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

De creativiteit en vrijheid die je krijgt om je eigen wereld te creëren, je eigen verhaaltjes te schrijven.

“Het leuke aan deze cursus is dat je leert door te doen” 

Vraag 4: Wat ga je met het geleerde doen?

Ik wil verder gaan met investeren en het maken van vrij werk en hoop op een klusje zo nu en dan. Daarnaast wil ik graag stage gaan lopen om nog meer kennis te verzamelen en het allemaal wat meer eigen te maken.

Vraag 5: Wie is jouw inspirator?

Ik raak enorm geïnspireerd door vrouwen zoals Miroslava Duma, Ulyana Sergeenko en natuuurlijk Carry Bradshaw. Daar word je toch gewoon heel erg blij van?

Vraag 6: Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Ik droom ervan om uiteindelijk als fashion stylist aan de slag te gaan en iets moois op te gaan bouwen. Maar ik zou ook zo maar een andere kant op kunnen gaan in fashion land. Ik sluit niets uit.

Vraag 7: Welk item staat er nog op je wishlist?

Stiekem zou ik eigenlijk wel een designer handtas willen. Ik ben er nog niet uit wat voor eentje het worden gaat. Ik heb gelukkig nog wel even bedenktijd, want ik mag nog héél lang sparen.

Herken jij je in het verhaal van Anneke en is styling jouw passie? Je kunt je al inschrijven voor volgend schooljaar. Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.