fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Nasreen

Student Spotlight: Meet Nasreen

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Nasreen Naeem. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Nasreen? Een paar weetjes..

Mijn naam is Nasreen en ik ben 26 jaar. Je kunt me herkennen aan mijn lange donkere haren en een moedervlek op mijn kin. Nadat ik mijn opleiding tot onderwijsassistente had afgerond, kwam ik tot de conclusie dat dit niet echt mijn ding was. Ik ben toen een visagie opleiding gaan volgen en werk nu freelance als make-up artist. Ik ben dol op shoppen, high tea-en en karten en ik roep regelmatig: ‘oh my god’.

 

Vraag 2: Waarom heb je voor Personal Styling gekozen?

Ik ben gestart met de cursus Personal Styling omdat het mij een leuke uitdaging leek en ik graag bezig ben met kleding en shoppen. Ik ervaar de lessen als leerzaam en leuk. Na zoveel jaar ga ik zelfs met plezier naar school.

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

De sociale kant maakt dit vak zo leuk. Je doet veel contacten op en het is een uitdaging om iemands garderobekast te mixen en matchen.[/vc_column_text][vc_column_text]

“Na Personal Styling wil ik ook nog TV & Celebrity styling volgen” 

Vraag 4: Wat ga je met het geleerde doen?

Ik wil na Personal Styling ook graag nog de cursus TV&Celebrity Styling doen. Hier wil ik graag echt mijn werk van maken.

 

Vraag 5: Wat is je favoriete winkel/online shop?

Ik heb niet echt een favoriet. Ik kijk graag overal en als ik iets leuks zie dan koop ik het. Ongeacht welk merk het is of de prijs. Online shop ik wel graag bij De Bijenkorf, Shoebaloo, Modemusthaves, ST. Studio en Net-A-Porter.

 

Vraag 6: Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Ik hoop dat ik mezelf dan succesvol styliste mag noemen. Het lijkt me leuk om over vijf jaar achter de schermen van een tv-programma of bij een magazine te werken als stylist.

 

Vraag 7: Welk item staat er nog op je wishlist?

De Chanel Boy Bag óf een andere mooie Chanel tas.

Herken jij je in het verhaal van Nasreen en is styling jouw passie? Je kunt je al inschrijven voor volgend schooljaar. Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.