fbpx Skip to content

Final Shoot: Demi

Final Shoot: Demi

Dat onze Fashion Stylists hun certificaat meer dan verdiend hebben, bewijzen de resultaten van de eindshoot. Voor het felbegeerde Style School ByDanie papiertje stonden de cursisten nog voor een extra uitdaging. Nadat ze geoefend hadden tijdens verschillende shoots, georganiseerd door de Style School, werd het tijd voor de opdracht der opdrachten. De studenten stelden zelf een team samen, bestaande uit een model, een fotograaf en visagiste, om vervolgens ook zelf te gaan shoppen voor de styling. De resultaten liegen er niet om. Deze meiden zijn klaar voor het echte werk. Vandaag presenteren we je met trots het eindresultaat van Demi.

1. Even in het kort: wie ben je?

Mijn naam is Demi Koppenaal. Ik ben afgestudeerd als interieuradviseur en afgelopen week heb ik mijn certificaat voor Fashion Styling behaald bij Style School ByDanie. Ik mag mezelf nu officieel interieur – en fashion stylist noemen.

2. Waar heb je je door laten inspireren?

VOGUE! Ik vind al hun series prachtig en mijn doel was om een combinatie te shooten van twee verschillende series.

3. Kun je in het kort je concept toelichten?

Een muse. De vrouw die je in deze serie ziet, is een hardwerkende vrouw. Ze is een inspiratiebron voor anderen. Ze is stijlvol, timeless, effortless en a bit rock and roll. Naast haar drukke leven wil ze relaxen. Ze wil energie krijgen voor een nieuwe week. Ze is te herkennen aan haar gevoel voor stijl. Simple with a bit rock and roll. Ze maakt gebruik van goede basics en verwerkt daarbij echte eyecatchers.

4. Welke trend heb je erin verwerkt?

Ik wilde vooral een tijdloze serie maken. Wel heb ik bijvoorbeeld een net panty gebruikt en daarnaast heb ik ook een faux fur jasje gebruikt, wat je nu veel ziet. Over het algemeen heb ik verder gewoon mooie tijdloze kledingstukken gebruikt.

5. Hoe vond je het om de eindshoot te doen?

Te gek! Hoewel ik het wel spannend vond om zelf een fotograaf, hair and make-up artist, model en kleding te regelen, is het vrijwel goed verlopen. Binnen no time had ik een top team geregeld en heb ik onwijs mooie kleding mogen lenen bij de Designer Vintage Store van Danie en bij Zadig et Voltaire in Den Haag. I’m so thankful!

6. Wat vind je van het resultaat?

Ik vind dat ik 8 mooie beelden heb neergezet, maar dit was natuurlijk niet gelukt zonder mijn top team. Natuurlijk kunnen er altijd dingen beter, maar voor de eerste keer is dit best iets om trots op te zijn.

7. Credits Team

Fotograaf: Liselotte Fleur (www.liselottefleur.com)
Styling: Demi Koppenaal
Make up and Hair: Elise Langenhuisen (www.eliselangenhuisen.com)
Model: Anne de Jong – de Boekers

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.