fbpx Skip to content

Kick-off TV & Celebrity styling

Kick-off TV & Celebrity styling

Ja, je leest het goed. Het blok TV & Celebrity Styling van de opleiding Allround Styling werd niet alleen afgetrapt door onze educator Kelly maar ook door dé mannelijke stylist van de sterren Fred van Leer. Zo kleedt hij onder andere Caroline Tensen en Kim-Lian. Fred is naast een waanzinnig stylist ook een feestje om naar te luisteren en beschikt over een sprankelende persoonlijkheid. Met enthousiasme vertelde hij dan ook over de do’s en don’ts van het vak, want styling voor TV is next level styling.

Benieuwd hoe een studente de kick-off van het nieuwe blok heeft ervaren? Pip neemt je mee >

   “Het begin van ‘tv en celebrity styling’ kon niet beter. De rechterhand van Danie, Kelly Huijsman, deelde al haar tips & tricks met ons en vertelde welke kwaliteiten je in huis moet hebben om het te maken als styliste in de, soms bizarre, wereld van BN’ers. Als kers op de taart kregen we ook nog een masterclass van Nederlands bekendste tv-stylist Fred van Leer ofwel Fred Paillet. Hij vertelde dat het leven van een stylist bestaat uit ontzettend hard werken en dat het zeker niet zo glamorous is als de meeste mensen denken. Volgens Fred moet je soms een beetje kunnen acteren om dingen voor elkaar te krijgen en is het magische toverwoord ‘JA’, op letterlijk alles. Aan het einde van de les zat mijn mascara op mijn knieën en had ik pijn in mijn kaken van het lachen. Deze les was niet alleen super interessant en leerzaam, maar ook nog eens super fun! #ROEKOEROEKOE”

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.