fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Simone

Student Spotlight: Meet Simone

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Simone Kiers. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Simone? Een paar weetjes..

Ik ben een Limburgse, die al 15 jaar in Amsterdam woont, waarvan 14 jaar met Andres. Ik ben moeder van Josephine (4 jaar), gecertificeerd Personal Coach en HR Businesspartner Leadership Development. Je herkent mij aan mijn rode lippenstift en mijn manier van communiceren. Vaak met veel humor. Ik houd niet van ongeïnteresseerd horeca – en winkelpersoneel en ik ben verslaafd aan de sale.

Vraag 2: Waarom heb je voor Personal Styling gekozen?

Ik heb voor de cursus gekozen, omdat ik naast het coachen op competenties ook mensen wil adviseren in hun kledingstijl. Ik wil het beste bij diegene naar boven halen op zowel innerlijk als uiterlijk gebied. Ik wil graag helpen in het accentueren van de sterke punten passende bij zijn of haar smaak, stijl en de gelegenheid. Ik wil mensen mooier maken, zodat ze zekerder worden en dat ook gaan uitstralen. Dress for success.

Tot slot heb ik voor de cursus gekozen omdat het gewoon een hele leuke down-to-earth creatieve cursus is, waar ik heel erg blij van word en veel energie van krijg. Ik ben al genoeg op strategisch niveau bezig in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Vraag 3: Wat ga je met het geleerde doen?

Ik wil graag workshops gaan geven bij verschillende bedrijven (bijv. consultancies of advocatenkantoren) over hoe je jezelf het beste kunt presenteren voor verschillende gelegenheden. Als je de juiste kleding aan hebt, die je sterke punten accentueert, voel je je zekerder, straal je dit uit en haal je de deal binnen. Wederom, dress for success.[/vc_column_text][vc_column_text]

“Ik wil het beste in mensen naar boven halen” 

Vraag 4: Wat is je favoriete winkel/online shop?

Ik shop het liefst (online) bij de Bijenkorf en bij We Are Labels voor mezelf. Hier heb je veel keuze en diverse merken. In Antwerpen zitten heel veel leuke aparte winkels. Verder ga ik ook naar de Zara. Voor mijn dochter ga ik graag naar Big en Belg en Knotsknetter.

Vraag 5: Wie is je inspirator?

Ik vind de kledingstijl van Kate Moss en Sienna Miller heel creatief en smaakvol. Verder vind ik Claire Underwood (Robin Wright) in House of Cards fantastisch gestyled.

Vraag 6: Wat is jouw signature look?

Mijn signature look is al meer dan 20 jaar basic zwart met een tijger- of slangenprint (laarzen, mantel, colbert, riem etc.) en knalrode lipstick. Ik vind het nu oprecht jammer dat iedereen met een tijgerprint loopt.

Vraag 7: Wie zou je graag willen stylen?

Angela Merkel en Michelle Obama zou ik wel eens willen stylen. Verder lijken het me ook zeer interessante gesprekspartners.

Herken jij je in het verhaal van Simone en is styling jouw passie? Je kunt je al inschrijven voor volgend schooljaar. Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.