fbpx Skip to content

Last lessons & new beginnings

Last lessons & new beginnings

Afscheid nemen is nooit leuk, maar we doen dit bij Style School ByDanie altijd in stijl. Elke keer weer worden we namelijk verblijd met de meest enthousiaste cursisten, die niets liever willen dan hard werken om hun dromen te bereiken. Opnieuw is het tijd om afscheid te nemen van een onwijs leuke groep meiden, maar niet zonder een laatste toffe opdracht. Omdat we creativiteit en ruimte voor ontwikkeling erg belangrijk vinden, was het laatste assignment vrij in te vullen. Alle facetten die te maken hebben met het vak en die ze geleerd hadden tijdens de cursus Personal Styling mochten worden toegepast. Zo gaven twee cursisten een duo presentatie, verzorgde een cursist een workshop Personal Styling bij Waternet en werden er evenementen georganiseerd in winkels. Met een hapje en drankje én inclusief stylingadvies van onze toppers.

De laatste les sloten we af met een officieel gedeelte. Met een glas champagne in de hand en ballonnen en confetti tekenden onze cursisten hun certificaten. Gefeliciteerd stylistes! Om hun nieuwe titel extra te benadrukken, ontvingen alle afgestudeerden Personal Stylistes een eigen Believe The Hype trui met een wel heel toepasselijke tekst.

Is het ook jouw grote droom om Personal Stylist te worden? Er zijn nog 2 plekken vrij voor de eerst volgende cursus op zaterdag 28 januari. Schrijf je hier snel in.

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.