fbpx Skip to content

Last lessons & new beginnings

Last lessons & new beginnings

Afscheid nemen is nooit leuk, maar we doen dit bij Style School ByDanie altijd in stijl. Elke keer weer worden we namelijk verblijd met de meest enthousiaste cursisten, die niets liever willen dan hard werken om hun dromen te bereiken. Opnieuw is het tijd om afscheid te nemen van een onwijs leuke groep meiden, maar niet zonder een laatste toffe opdracht. Omdat we creativiteit en ruimte voor ontwikkeling erg belangrijk vinden, was het laatste assignment vrij in te vullen. Alle facetten die te maken hebben met het vak en die ze geleerd hadden tijdens de cursus Personal Styling mochten worden toegepast. Zo gaven twee cursisten een duo presentatie, verzorgde een cursist een workshop Personal Styling bij Waternet en werden er evenementen georganiseerd in winkels. Met een hapje en drankje én inclusief stylingadvies van onze toppers.

De laatste les sloten we af met een officieel gedeelte. Met een glas champagne in de hand en ballonnen en confetti tekenden onze cursisten hun certificaten. Gefeliciteerd stylistes! Om hun nieuwe titel extra te benadrukken, ontvingen alle afgestudeerden Personal Stylistes een eigen Believe The Hype trui met een wel heel toepasselijke tekst.

Is het ook jouw grote droom om Personal Stylist te worden? Er zijn nog 2 plekken vrij voor de eerst volgende cursus op zaterdag 28 januari. Schrijf je hier snel in.

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.