fbpx Skip to content

Fashion Week: Trinhbecx

Fashion Week: Trinhbecx

Dit fashion duo mag niet ontbreken tijdens de Mercedes Benz Amsterdam Fashion Week. Na een waanzinnige show tijdens de vorige AFW weten ze ook deze keer weer iedereen omver te blazen met een knallende show. Een knipoog naar de seventies staat centraal en ook op het gebied van haar en make-up pakten het duo flink uit. Tung Trinh en Tim Becx weten grenzen te verleggen, hebben liefde voor pure materialen zoals leer en denim en zetten hun individualiteit om in krachtig design. Ook hier waren 7 Style School ByDanie girls aanwezig om backstage hun steentje bij te dragen. Zo waren zij allen verantwoordelijk voor het ‘dressen’ van een model. Naast dit avontuur was het een bijzondere ervaring voor onze meiden om de designers te ontmoeten, die onwijs aardig waren en verstand van zaken hebben. Trinhbecx, thank you for this amazing experience!

“Het is vrijdagmiddag en ik kijk op mijn horloge. Het is tijd! Mijn blikveld wordt gevuld met meerdere fashionista’s in de mooiste en meest trendy outfits. Oftewel: Dames en heren, we zijn gearriveerd bij de Mercedes-Benz Fashion Week in Amsterdam! 

Mijn naam is Christina Daud en vandaag ben ik met nog zes medestudenten, namens Style School ByDanie, aan het werk als dresser voor de show van het dynamische duo TRINHBECX! Backstage worden we met enorm veel enthousiasme ontvangen door het team van TRINHBECX. We kregen een korte uitleg over hoe de dag eruit zou gaan zien. Veel woorden hadden wij daar niet voor nodig, want al snel kwamen de rekken met kleurrijke kleding tevoorschijn! Tops, broeken met wijde pijpen a la sixties, bijzondere statement pakjes en mooie handgemaakte tassen. Ik was opslag verliefd!

Ook maakten wij kennis met de prachtige modellen. Iedere dresser kreeg een model toegewezen met de bijbehorende looks. Aan ons de taak om aan de gang te gaan met de steamers en strijkijzers! Als team worden alle punten op de i gezet en breekt het moment aan…. SHOWTIME!

Het was een prachtige show met een prachtige collectie waar we zeker nog meer van willen zien. Team TRINHBECX en STYLE SCHOOL BYDANIE, dank jullie wel voor deze kans. Ik ben weer een waanzinnge ervaring rijker. Hopelijk tot de volgende Fashion Week!”

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.