fbpx Skip to content

Fashion Week: Trinhbecx

Fashion Week: Trinhbecx

Dit fashion duo mag niet ontbreken tijdens de Mercedes Benz Amsterdam Fashion Week. Na een waanzinnige show tijdens de vorige AFW weten ze ook deze keer weer iedereen omver te blazen met een knallende show. Een knipoog naar de seventies staat centraal en ook op het gebied van haar en make-up pakten het duo flink uit. Tung Trinh en Tim Becx weten grenzen te verleggen, hebben liefde voor pure materialen zoals leer en denim en zetten hun individualiteit om in krachtig design. Ook hier waren 7 Style School ByDanie girls aanwezig om backstage hun steentje bij te dragen. Zo waren zij allen verantwoordelijk voor het ‘dressen’ van een model. Naast dit avontuur was het een bijzondere ervaring voor onze meiden om de designers te ontmoeten, die onwijs aardig waren en verstand van zaken hebben. Trinhbecx, thank you for this amazing experience!

“Het is vrijdagmiddag en ik kijk op mijn horloge. Het is tijd! Mijn blikveld wordt gevuld met meerdere fashionista’s in de mooiste en meest trendy outfits. Oftewel: Dames en heren, we zijn gearriveerd bij de Mercedes-Benz Fashion Week in Amsterdam! 

Mijn naam is Christina Daud en vandaag ben ik met nog zes medestudenten, namens Style School ByDanie, aan het werk als dresser voor de show van het dynamische duo TRINHBECX! Backstage worden we met enorm veel enthousiasme ontvangen door het team van TRINHBECX. We kregen een korte uitleg over hoe de dag eruit zou gaan zien. Veel woorden hadden wij daar niet voor nodig, want al snel kwamen de rekken met kleurrijke kleding tevoorschijn! Tops, broeken met wijde pijpen a la sixties, bijzondere statement pakjes en mooie handgemaakte tassen. Ik was opslag verliefd!

Ook maakten wij kennis met de prachtige modellen. Iedere dresser kreeg een model toegewezen met de bijbehorende looks. Aan ons de taak om aan de gang te gaan met de steamers en strijkijzers! Als team worden alle punten op de i gezet en breekt het moment aan…. SHOWTIME!

Het was een prachtige show met een prachtige collectie waar we zeker nog meer van willen zien. Team TRINHBECX en STYLE SCHOOL BYDANIE, dank jullie wel voor deze kans. Ik ben weer een waanzinnge ervaring rijker. Hopelijk tot de volgende Fashion Week!”

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.