fbpx Skip to content

Exhibition Peter Lindbergh

Exhibition Peter Lindbergh

In modeland is fotograaf Peter Lindbergh geen onbekende. Hij behoort al veertig jaar lang tot de meest invloedrijke modefotografen van de wereld. Met zijn zwart-wit fotografie is hij medebepalend voor de ontwikkeling van de modefotografie en staat hij aan de vooravond van de carriere van de meest populaire modellen, onder wie Cindy Crawford, Naomi Campbell en Linda Evangelista.

Om onze Allround Styling girls kennis te laten maken met deze beroemdheid gingen we naar de Peter Lindbergh Exhibition. De tentoonstellig biedt met meer dan 220 foto’s een spectaculair overzicht van zijn oeuvre van 1978 tot nu. Dit diende niet alleen als een leuk dagje uit, maar ook als inspiratiebron voor een nieuwe opdracht in samenwerking met Anouk Brands van We Are Wow Makers!

Benieuwd naar hoe Isabelle het heeft ervaren? Lees dan snel verder >

“Woohoo! Vandaag was het eindelijk zo ver. De excursie naar de Kunsthal in Rotterdam, waar we de expositie van Peter Lindbergh gingen bewonderen. De expositie die al maanden op mijn bucketlist stond! Toen we binnenstapte bij de tentoonstelling had ik het gevoel dat ik toen des tijds aanwezig was en werd helemaal in de beelden getrokken. Zelf ben ik groot fan van zijn werk. Naar mijn mening is het tijdloos en bevat het de nodige dosis stijl. Ik vond de expositie onwijs mooi en inspirerend. Daarnaast vond ik het ook zeker een pluspunt dat we hier naartoe zijn geweest. Ik ben namelijk van mening dat we niet al onze inspiratie van bijvoorbeeld Pinterest kunnen halen, maar dat het ook heel belangrijk is om inspiratie te halen uit fotografie, bijzondere reizen, andere tentoonstellingen en dat we vooral niet moeten vergeten om gewoon om ons heen moeten kijken voor inspiratie. Met al die verschillende dingen kun je vaak tot het mooiste beeld komen. Daarnaast vond ik het heel fijn dat Anouk met ons mee was omdat zij ons de komende weken gaat begeleiden voor de shoot die er aan komt voor We Are Wow Makers. Het was heel fijn om van haar nog meer informatie te horen over de beelden. Ik kijk enorm uit naar de komende creatieve weken en natuurlijk naar de shoot!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.