fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Sara

Student Spotlight: Meet Sara

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Sara de Jong. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Sara? Een paar weetjes..

Mijn naam is Sara en ik woon en werk in Zandvoort. Hier heb ik mijn eigen beauty- and fashion store Boudoir by Sara. Ik werk samen met een onwijs leuk team, waarbij we behandelingen aanbieden op het gebied van beauty. Van wimperstyling tot tanden bleken en gezichtsbehandelingen. Daarnaast zit er sinds februari 2015 ook een fashion store bij.

Ik ben nu 33 jaar, heel gelukkig getrouwd met mijn grote liefde en zwanger van ons eerste kindje. Het kriebelt bij mij altijd om nieuwe dingen te doen. Ik bruis van de nieuwe ideeen. Jezelf ontwikkelen is een cadeautje aan jezelf, zeg ik altijd.

Vraag 2: Waarom heb je voor Style School ByDanie gekozen?

Het stond eigenlijk al een hele tijd op mijn lijstje. Ik was gewoon heel erg benieuwd en nieuwsgierig hoe het er in de ‘professionele’ modewereld aan toe gaat. Er zijn verder weinig opleidingen op dit gebied, waardoor ik vooral bezig ben met mijn eigen ideeën over hoe je het goed doet. Bij Style School ByDanie krijg je de tools om het professioneel en goed aan te pakken.

Vraag 3: Waarom wil je in het modevak gaan werken?

Mode heeft mij altijd getrokken. Het gevoel wat je kan krijgen als je dat perfecte jurkje vindt of die waanzinnige schoenen eindelijk in jouw maat ziet. Dat is toch bijna met niks anders te vergelijken? Ook hou ik ervan om met mensen te werken en persoonlijk contact is voor mij erg belangrijk. Deze combinatie is dan ook perfect voor mij.[/vc_column_text][vc_column_text]

“Jezelf ontwikkelen, is een cadeautje”

Vraag 4: Waar haal jij je inspiratie vandaan om je te kleden zoals jij je kleedt?

Ik haal mijn inspiratie van Pinterest, Instagram of uit modebladen en ik vind het heerlijk om mensen te kijken en daar inspiratie uit te halen.

Vraag 5: Wat betekent fashion voor jou?

Fashion is vooral gewoon erg leuk. Het betekent je goed voelen als je een goede outfit draagt, je bent zelfverzekerd en vaak straal je dat dan ook uit. Ik denk niet dat je er te serieus in moet zijn. Natuurlijk wil je dat alles klopt maar het is vooral heel erg leuk.

Vraag 6: Wat ga je met het geleerde doen?

Ik wil mijn bedrijf verder uitbreiden met hopelijk nog meerdere filialen of andere winkels. Daarom hoop ik hier de handvatten te krijgen, waarmee ik mijn bedrijf op modegebied nog beter kan runnen. Denk hierbij aan styling advies geven en klanten andere services bieden dan de meeste kledingwinkels. Net even anders zijn dan de rest, dat is mijn doel.

Herken jij je in het verhaal van Sara en is styling jouw passie? Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.