fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Lisan

Student Spotlight: Meet Lisan

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Lisan Kamerbeek. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Lisan? Een paar weetjes..

Mijn naam is Lisan Kamerbeek, ik ben 20 jaar en ik woon in het altijd gezellige Brabant, Tilburg. Toen ik klaar was met mijn mbo ben ik begonnen op het hbo, wat niet voor mij weggelegd bleek te zijn. Ik hou van creatief bezig zijn, en niet de hele tijd met mijn hoofd in de boeken.

Vraag 2: Waarom wil je in het modevak gaan werken?

Fashion is altijd mijn ding geweest. Nu ik zelfverzekerder ben en sterker in mijn schoenen sta, durf ik meer met mijn kleding te doen. Dit zou ik graag andere meiden (maar ook volwassenen) willen leren, dat ze kunnen dragen wat ze willen zonder daar onzeker over te zijn.

Vraag 3: Waarom heb je gekozen voor Style School ByDanie en hoe ervaar je het tot nu toe?

De Style School zag ik al vaak via social media voorbij komen. Het leek mij echt een droom om van zoveel goede en bekende mensen het vak te leren. Toen ik de mogelijkheid had om deze cursus te volgen, greep ik die dan ook met beide handen aan. We hebben tot nu toe een paar lessen gehad en het is super interessant en leerzaam. Je leert niet alleen van de docenten, maar ook door met je medeklasgenoten te praten. Iedereen heeft een andere geschiedenis en hoe ze hier terecht zijn gekomen. Super interessant. Er hangt een positieve sfeer tijdens de lessen. Elke keer ga ik met super veel nieuwe informatie (en huiswerk!) naar huis.

“Ik wil me ontwikkelen op het gebied van mode”

Vraag 4: Wat wil je gaan doen met het geleerde?

Nadat ik deze cursus behaald heb, wil ik mezelf verder gaan ontwikkelen op het gebied van mode. Wat ik precies wil gaan doen, weet ik nog niet. Ik zit al wel te kijken naar de cursus Fashion Styling, die lijkt me ook super gaaf!

Vraag 5: Wat betekent fashion voor jou?

Fashion betekent veel voor mij. Doe waar je zin in hebt en wat je niet laten kan. Denk niet aan wat anderen van je zullen denken, maar ga je eigen weg. Als je denkt dat een kledingstuk je leuk staat, en je voelt je er goed in, dan draag dat.

Vraag 6: Hoe omschrijven vrienden jouw kledingstijl?

Panterprint. In bijna elke outfit die ik draag, zit panterprint verwerkt en I love it. Ik kleed mezelf graag stoer. Naast dat ik dol ben op stoere kledingstukken kun je mij ook tegenkomen in leuke zomerjurkjes. Met sleehakken, niet te vergeten. Ik combineer graag verschillende stijlen met elkaar.

Herken jij je in het verhaal van Lisan en is styling jouw passie? Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.