fbpx Skip to content

Swarovski Still Shoot

Swarovski Still Shoot

Eerder deze week kon je hier lezen dat de Fashion Styling studenten een waanzinnige praktijkervaring hebben gehad in de studio met professioneel fotograaf Rene MesmanTijdens deze les was de fotostudio van Rene het walhalla voor hun eerste echt still life picture, waarbij mode accessoires van Swarovski centraal stonden. Met het getrainde styling oog van docente Nancy Steeman creëerden de enthousiaste meiden beelden waar je u tegen zegt. Kijk je mee naar ‘The Results’?

Credits

Fotografie: Rene Mesman
Sieraden: Swarovski
Styling op volgorde van foto’s: Babette van Nierop, Daphne Bos, Isabelle Kramer, Camilla van den Brom, Jessica Arthur, Robin Benschop, Pip Peters, Rachel Heek, Laura van Marcke, Sue Atkinson, Romy Brouwer, Simone Bruin en Viënne Telgt.
Met dank aan: Nancy Steeman Styling & Style School ByDanie

Gaan jouw styling handen jeuken en wil je graag te gek beeld leren stylen? Schrijf je dan in voor de cursus Fashion Styling.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.