fbpx Skip to content

Swarovski Still Shoot

Swarovski Still Shoot

Eerder deze week kon je hier lezen dat de Fashion Styling studenten een waanzinnige praktijkervaring hebben gehad in de studio met professioneel fotograaf Rene MesmanTijdens deze les was de fotostudio van Rene het walhalla voor hun eerste echt still life picture, waarbij mode accessoires van Swarovski centraal stonden. Met het getrainde styling oog van docente Nancy Steeman creëerden de enthousiaste meiden beelden waar je u tegen zegt. Kijk je mee naar ‘The Results’?

Credits

Fotografie: Rene Mesman
Sieraden: Swarovski
Styling op volgorde van foto’s: Babette van Nierop, Daphne Bos, Isabelle Kramer, Camilla van den Brom, Jessica Arthur, Robin Benschop, Pip Peters, Rachel Heek, Laura van Marcke, Sue Atkinson, Romy Brouwer, Simone Bruin en Viënne Telgt.
Met dank aan: Nancy Steeman Styling & Style School ByDanie

Gaan jouw styling handen jeuken en wil je graag te gek beeld leren stylen? Schrijf je dan in voor de cursus Fashion Styling.

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.