fbpx Skip to content

Fashion Shoot UPR

Fashion Shoot UPR

Al het harde werk is niet voor niets geweest, want vandaag vond de shoot bij UPR plaats. De Style School girls kregen een moodboard aangerijkt en aan de hand daarvan gingen zij props shoppen, die ze tijdens de shoot konden gebruiken. Eenmaal binnen bij UPR, werden ze met open armen ontvangen door Elif. Zij gaf de groep een presentatie ter voorbereiding op de shoot. Ze gingen ter plekke sets maken met het ultieme editorial gevoel én mochten werken met de geweldige modellen Daisy May en Jelisa van De Boekers. Daarnaast werd professioneel fotograaf Martijn Senders, samen met zijn assistent Laura Dirksen, geboekt voor het fotograferen van de shoot en verzorgden Christel Man (Angelique Hoorn Management) en haar assistent Romina Mazzitelli het haar en make-up. Een top team dus! Met onze upcoming Allround Stylistes aan het stylingroer werden er super toffe sets gemaakt om de shoot tot een groot succes te maken. We nemen je backstage voor een kijkje achter de schermen. De resultaten vind je binnenkort terug op onze website. Ben je benieuwd naar hoe studente Pip het heeft ervaren?>

Voor de PR bureau shoot bij UPR werden de glitter-schoenen uit de kast getrokken en de discoballen van zolder gehaald. Het thema was, je raadt het misschien al, de seventies! Dit thema is natuurlijk super fun en creatief, met veel kleur, flared pants en gekkigheid. I love it! Met een make-upje van Christel, de toffe kleding van UPR en top fotograaf Martijn hebben wij allemaal een super gaaf beeld kunnen maken. De knappe modellen paste met hun looks perfect in ons seventies thema en maakte het plaatje compleet. Deze shoot was ontzettend inspirerend en onwijs vet om te doen. Dit smaakt naar meer!”

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.