fbpx Skip to content

Fashion Shoot UPR

Fashion Shoot UPR

Al het harde werk is niet voor niets geweest, want vandaag vond de shoot bij UPR plaats. De Style School girls kregen een moodboard aangerijkt en aan de hand daarvan gingen zij props shoppen, die ze tijdens de shoot konden gebruiken. Eenmaal binnen bij UPR, werden ze met open armen ontvangen door Elif. Zij gaf de groep een presentatie ter voorbereiding op de shoot. Ze gingen ter plekke sets maken met het ultieme editorial gevoel én mochten werken met de geweldige modellen Daisy May en Jelisa van De Boekers. Daarnaast werd professioneel fotograaf Martijn Senders, samen met zijn assistent Laura Dirksen, geboekt voor het fotograferen van de shoot en verzorgden Christel Man (Angelique Hoorn Management) en haar assistent Romina Mazzitelli het haar en make-up. Een top team dus! Met onze upcoming Allround Stylistes aan het stylingroer werden er super toffe sets gemaakt om de shoot tot een groot succes te maken. We nemen je backstage voor een kijkje achter de schermen. De resultaten vind je binnenkort terug op onze website. Ben je benieuwd naar hoe studente Pip het heeft ervaren?>

Voor de PR bureau shoot bij UPR werden de glitter-schoenen uit de kast getrokken en de discoballen van zolder gehaald. Het thema was, je raadt het misschien al, de seventies! Dit thema is natuurlijk super fun en creatief, met veel kleur, flared pants en gekkigheid. I love it! Met een make-upje van Christel, de toffe kleding van UPR en top fotograaf Martijn hebben wij allemaal een super gaaf beeld kunnen maken. De knappe modellen paste met hun looks perfect in ons seventies thema en maakte het plaatje compleet. Deze shoot was ontzettend inspirerend en onwijs vet om te doen. Dit smaakt naar meer!”

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.