fbpx Skip to content

Masterclass Ondernemen

Masterclass Ondernemen

Onze meiden van Personal Styling kregen een masterclass van ondernemer Annic van Wonderen. Annic startte als styliste, werd daarnaast bekend van haar hit website I Love Fashion News (nu Annicvw.com) en inspireert nu anderen om alles uit het ondernemerschap te halen. Onze stylistes in spe luisterden vol verwondering naar haar succesverhaal en kregen bruikbare tips mee naar huis voor het opstarten van een eigen succesvolle onderneming. Zo gaf ze les in het stellen van doelen én vertelde ze hoe je social media kan inzetten om jezelf te presenteren. Als afsluiting was er natuurlijk tijd voor een gezellig fotomomentje én voor een persoonlijk gesprek met deze inspirerende vrouw. Ben je benieuwd naar hoe studente Laura de les heeft ervaren? >

“Zaterdag 18 maart was het tijd voor de inspirerende masterclass van Annic van Wonderen. Wat is ze toch een enthousiaste, spontane en vooral hardwerkende vrouw! Ik heb erg veel bewondering voor haar. Ze vertelde ons hoe ze is begonnen met haar carrière, enorm inspirerend! De manier waarop ze vertelde hoe ze haar doel stelde en aan de slag ging was onwijs leuk om te horen. Als je echt iets wilt, moet je er voor gaan, zei ze. Dat haar website, I Love Fashion News, 2,4 miljoen bezoekers per maand trok en al snel uitgroeide tot de grootste mode nieuwssite van Nederland vond ik echt ongelofelijk! Ze is veelzijdig, van stylist tot youtuber en van ondernemer tot spreker. Ik vond de les erg leerzaam. Door haar ben ik zeker gaan nadenken over wat ik nou eigenlijk allemaal wil bereiken. Ik droom ervan om mijn salon uit te kunnen breiden en zou dat graag willen combineren met mode. Dankzij Annic ben ik nu nog gemotiveerder om mijn droom waar te gaan maken. Voor alle mensen die een droom hebben en niet precies weten waar ze moeten beginnen: volg dan zeker de masterclass van Annic. Echt een aanrader! – Laura. 

Meer tips over het ondernemerschap? Volg Annic dan hier!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.