fbpx Skip to content

New Fashion Styling Girls

New Fashion Styling Girls

Vorige week dinsdag maakten we kennis met een nieuwe groep Fashion Styling girls. Een groep onwijs enthousiaste vrouwen, die graag in de mode-industrie aan de slag gaan. We trapten deze eerste les af met een gastles van stylist Suuz Bisschops. Na een mode-opleiding in Amsterdam vervolgde ze haar reis naar New York. Hier behaalde ze een bachelor’s degree in Fashion en Design. Inmiddels is Suuz bekend van haar minimalistische, vrouwelijke, maar toch stoere stijl en haar styling vol printjes en ton-sur-ton looks.

Uiteraard gingen ook onze nieuwe Fashion Styling girls aan de slag. Zij kwamen namelijk niet met lege handen naar de eerste les. It was all about fashion, magazines and moodboards.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.