fbpx Skip to content

New Fashion Styling Girls

New Fashion Styling Girls

Vorige week dinsdag maakten we kennis met een nieuwe groep Fashion Styling girls. Een groep onwijs enthousiaste vrouwen, die graag in de mode-industrie aan de slag gaan. We trapten deze eerste les af met een gastles van stylist Suuz Bisschops. Na een mode-opleiding in Amsterdam vervolgde ze haar reis naar New York. Hier behaalde ze een bachelor’s degree in Fashion en Design. Inmiddels is Suuz bekend van haar minimalistische, vrouwelijke, maar toch stoere stijl en haar styling vol printjes en ton-sur-ton looks.

Uiteraard gingen ook onze nieuwe Fashion Styling girls aan de slag. Zij kwamen namelijk niet met lege handen naar de eerste les. It was all about fashion, magazines and moodboards.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.