fbpx Skip to content

Personal Styling Masterclass Danie

Personal Styling Masterclass Danie

Style School ByDanie zou haar naam geen eer aan doen, wanneer Danie niet veelvuldig te spotten is in ons lesprogramma. Iedere cursist gaat dan ook na de cursus of opleiding naar huis met tips and tricks van de bekendste styliste van Nederland. Dit keer was het de beurt aan onze Personal Styling class. Zij kregen een masterclass van Danie, waarin ze vertelde over haar fashion journey.

Onder het mom ‘oefening baart kunst’ namen de cursisten ieder een aantal toffe kledingstukken mee. Samen met Danie gingen ze mixen en matchen en kregen ze feeling met het samenstellen van de meest fashionable sets. Een kijkje achter de schermen nemen?

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.