fbpx Skip to content

Personal Styling Masterclass Danie

Personal Styling Masterclass Danie

Style School ByDanie zou haar naam geen eer aan doen, wanneer Danie niet veelvuldig te spotten is in ons lesprogramma. Iedere cursist gaat dan ook na de cursus of opleiding naar huis met tips and tricks van de bekendste styliste van Nederland. Dit keer was het de beurt aan onze Personal Styling class. Zij kregen een masterclass van Danie, waarin ze vertelde over haar fashion journey.

Onder het mom ‘oefening baart kunst’ namen de cursisten ieder een aantal toffe kledingstukken mee. Samen met Danie gingen ze mixen en matchen en kregen ze feeling met het samenstellen van de meest fashionable sets. Een kijkje achter de schermen nemen?

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.