fbpx Skip to content

Personal Styling Masterclass Danie

Personal Styling Masterclass Danie

Style School ByDanie zou haar naam geen eer aan doen, wanneer Danie niet veelvuldig te spotten is in ons lesprogramma. Iedere cursist gaat dan ook na de cursus of opleiding naar huis met tips and tricks van de bekendste styliste van Nederland. Dit keer was het de beurt aan onze Personal Styling class. Zij kregen een masterclass van Danie, waarin ze vertelde over haar fashion journey.

Onder het mom ‘oefening baart kunst’ namen de cursisten ieder een aantal toffe kledingstukken mee. Samen met Danie gingen ze mixen en matchen en kregen ze feeling met het samenstellen van de meest fashionable sets. Een kijkje achter de schermen nemen?

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.