fbpx Skip to content

80’s Fashion Shoot

80’s Fashion Shoot

Studio Witman Kleipool in hartje Amsterdam was het toneel voor onze Allround Styling girls. Deze plek werd namelijk omgetoverd tot dé locatie voor de campagne shoot van Style School ByDanie. Met als thema the 80’s gingen de meiden aan de slag met te gekke props, kleding en verlichting. Zo maakten ze gebruik van tl-verlichting met gekleurde folie voor en onwijs tof effect. Maar onze styling girls stonden er niet alleen voor. Met Martijn Senders achter de camera en Judith Dorman (Angelique Hoorn Management) & Roza Griffioen-Farzkanari voor het haar en de make-up kon het niet anders dan een groot succes worden. Ook de modellen lieten niets te wensen over. Coco en Barbara (via De Boekers), you rock!

Benieuwd naar hét nieuwe campagnebeeld? Houd onze blog dan goed in de gaten >

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.