fbpx Skip to content

80’s Fashion Shoot

80’s Fashion Shoot

Studio Witman Kleipool in hartje Amsterdam was het toneel voor onze Allround Styling girls. Deze plek werd namelijk omgetoverd tot dé locatie voor de campagne shoot van Style School ByDanie. Met als thema the 80’s gingen de meiden aan de slag met te gekke props, kleding en verlichting. Zo maakten ze gebruik van tl-verlichting met gekleurde folie voor en onwijs tof effect. Maar onze styling girls stonden er niet alleen voor. Met Martijn Senders achter de camera en Judith Dorman (Angelique Hoorn Management) & Roza Griffioen-Farzkanari voor het haar en de make-up kon het niet anders dan een groot succes worden. Ook de modellen lieten niets te wensen over. Coco en Barbara (via De Boekers), you rock!

Benieuwd naar hét nieuwe campagnebeeld? Houd onze blog dan goed in de gaten >

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.