fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Brigit

Student Spotlight: Meet Brigit

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Brigit Collignon. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Brigit? Een paar weetjes..

Mijn naam is Brigit Collignon en ik woon in Hoevelaken. De laatste 10 jaar werk ik samen met mijn man Peter in de vermogensbeheerbranche, maar ondanks dat loopt mode de laatste 25 jaar als een rode draad door mijn leven. Ik word er altijd heel blij van en ben er altijd wel mee bezig!

Vraag 2: Waarom heb je gekozen voor Style School ByDanie en hoe ervaar je het tot nu toe?

Ook ik kwam de Style School tegen op social media. Ik werd meteen dolenthousiast toen ik het cursusaanbod zag. Personal Styling sprak mij direct enorm aan. Tot nu toe ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden en kijk ik heel erg uit naar de komende zaterdagen. Iedere keer zit ik na afloop vol energie in de auto terug naar huis en heb ik zin om met de opdrachten voor de volgende week aan de slag te gaan. Daarnaast hebben we ook een hele enthousiaste groep, dat maakt het natuurlijk ook erg leuk!

Vraag 3: Wat wil je met het geleerde gaan doen?

Ik zou het ontzettend leuk en een grote uitdaging vinden om als styliste aan de slag te gaan. Maar dit kan zomaar nog veranderen, misschien komt er de komende tijd nog iets anders voorbij waar ik nog niet aan gedacht had of waarvan ik denk ‘Hé, dat is echt iets voor mij!’.[/vc_column_text][vc_column_text]

“Ik word er altijd heel blij van en ben er altijd wel mee bezig!”

Vraag 4: Wat betekent mode voor jou?

Mode betekent voor mij helemaal op gaan in je creativiteit om tot iets moois en verrassends te komen!

Vraag 5: Waar komt je passie voor mode vandaan en hoe is dat gegroeid?

Mijn passie voor mode was er altijd wel, maar ik ben toch wel een laatbloeier. In de tijd dat mijn kinderen nog klein waren, ging ik vooral voor hen winkelen in de leuke boetiekjes in de buurt. Zij hebben nu natuurlijk hun eigen smaak en kopen zelf hun kleding (natuurlijk graag met mama). Voor mij een goede reden om zelf ook weer een beetje los te gaan.

Vraag 6: Wat is volgens jou het allerleukste aan het modevak?

Het allerleukste is iemand te laten stralen en het beste in diegene naar boven te halen. Zo geef je iemand net dat extra beetje zelfvertrouwen!

Herken jij je in het verhaal van Brigit en is styling jouw passie? Klik hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.