fbpx Skip to content

Backstage report: Style School Vlog

Backstage report: Style School Vlog

Vandaag nemen we je backstage mee tijdens een nieuwe project. Onze Style School girls Pip, Sue, Isabelle en Rachel gaan namelijk vloggen. En een vlog is geen vlog zonder een toffe leader, toch? Hiervoor gingen we langs de mooiste plekjes in Amsterdam. Het eerste shot werd opgenomen bij Hotel Sir Adam, gevestigd in de Amsterdam Toren. Een prachtig hotel, waar je met een waanzinnig uitzicht, iedere ochtend graag wakker zou worden. Ook de inrichting was voor in een woonmagazine. Prachtige houten elementen, een industriele touch én een warme uitstraling. Ook op de volgende locaties was het een feestje om te filmen: Laura Dolls (Wolverstraat 7)
, De Laatste Kruimel (Langebrugsteeg 4
) en Koko Amsterdam (Oudezijds Achterburgwal 145).

Ben je benieuwd naar onze Style School Club? Wil je je minuten wanen in het leven van een opkomende styliste? En weten wat vintage, tijdschriften en trolleys te maken hebben met Style School ByDanie? Houd ons Youtube Kanaal dan goed in de gaten. Voor nu; bekijk het backstage foto report >

Other stories

Other stories

Studenten over de opleiding Allround Styling

Studenten over de opleiding Allround Styling

De lesmethode van onze populaire jaaropleiding Allround Styling is ontwikkeld in samenwerking met experts uit het vak. Hierdoor is de…
Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.