fbpx Skip to content

Backstage report: Style School Vlog

Backstage report: Style School Vlog

Vandaag nemen we je backstage mee tijdens een nieuwe project. Onze Style School girls Pip, Sue, Isabelle en Rachel gaan namelijk vloggen. En een vlog is geen vlog zonder een toffe leader, toch? Hiervoor gingen we langs de mooiste plekjes in Amsterdam. Het eerste shot werd opgenomen bij Hotel Sir Adam, gevestigd in de Amsterdam Toren. Een prachtig hotel, waar je met een waanzinnig uitzicht, iedere ochtend graag wakker zou worden. Ook de inrichting was voor in een woonmagazine. Prachtige houten elementen, een industriele touch én een warme uitstraling. Ook op de volgende locaties was het een feestje om te filmen: Laura Dolls (Wolverstraat 7)
, De Laatste Kruimel (Langebrugsteeg 4
) en Koko Amsterdam (Oudezijds Achterburgwal 145).

Ben je benieuwd naar onze Style School Club? Wil je je minuten wanen in het leven van een opkomende styliste? En weten wat vintage, tijdschriften en trolleys te maken hebben met Style School ByDanie? Houd ons Youtube Kanaal dan goed in de gaten. Voor nu; bekijk het backstage foto report >

Other stories

Other stories

Graduation Fashion & Media Styling

Graduation Fashion & Media Styling

Vorige week maandag was het lokaal van de Style School gevuld met ballonnen en stond de dag in het teken…
Event Styling: let’s start!

Event Styling: let’s start!

De komende weken gaan de studenten Allround Styling zich bezighouden met het project Event styling. Bij Event styling gaan de…
Kick-off les Personal Styling

Kick-off les Personal Styling

Ondanks alle bizarre omstandigheden waar ons land zich in bevindt zitten we bij Style School ByDanie niet stil. Vorige week…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.