fbpx Skip to content

Masterclass Jetteke van Lexmond

Masterclass Jetteke van Lexmond

Jetteke vliegt van New York naar Milaan om de mooiste beelden te stylen voor onder andere Vogue, ja je leest het goed, dé Vogue en ontvangt uitnodigingen voor de show van Chanel in Parijs. Onze studenten van de jaaropleiding Allround Styling kregen een kijkje in het leven van top styliste Jetteke van Lexmond. Zo vertelde Jetteke de verhalen achter de beelden uit magazines en nam ze de studenten mee in de, door haar gestylede, looks. Wie denkt dat Jetteke werkt met assistentes heeft het mis. Jetteke gaat vaak alleen op pad en reist met (maar) twee koffers. Hierin zit alles wat ze nodig heeft voor een modieus eindresultaat. Geen zorgen dus, dat je als styliste sjouwt met wel dertig koffers. Ook de buitenland tripjes kwamen aan bod. Jetteke reist de hele wereld over en werkt met grote modellen. Gaan jouw oogjes ook twinkelen van het verhaal van Jetteke? >

Tip: de meiden van de Style School Club gaan vloggen en grepen hun kans om Jetteke het hemd van het lijf te vragen. Binnenkort zie je het interview met deze fantastische modevrouw op ons Youtube kanaal. Abboneer je hier!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.