fbpx Skip to content

Masterclass Jetteke van Lexmond

Masterclass Jetteke van Lexmond

Jetteke vliegt van New York naar Milaan om de mooiste beelden te stylen voor onder andere Vogue, ja je leest het goed, dé Vogue en ontvangt uitnodigingen voor de show van Chanel in Parijs. Onze studenten van de jaaropleiding Allround Styling kregen een kijkje in het leven van top styliste Jetteke van Lexmond. Zo vertelde Jetteke de verhalen achter de beelden uit magazines en nam ze de studenten mee in de, door haar gestylede, looks. Wie denkt dat Jetteke werkt met assistentes heeft het mis. Jetteke gaat vaak alleen op pad en reist met (maar) twee koffers. Hierin zit alles wat ze nodig heeft voor een modieus eindresultaat. Geen zorgen dus, dat je als styliste sjouwt met wel dertig koffers. Ook de buitenland tripjes kwamen aan bod. Jetteke reist de hele wereld over en werkt met grote modellen. Gaan jouw oogjes ook twinkelen van het verhaal van Jetteke? >

Tip: de meiden van de Style School Club gaan vloggen en grepen hun kans om Jetteke het hemd van het lijf te vragen. Binnenkort zie je het interview met deze fantastische modevrouw op ons Youtube kanaal. Abboneer je hier!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.