fbpx Skip to content

Masterclass Jetteke van Lexmond

Masterclass Jetteke van Lexmond

Jetteke vliegt van New York naar Milaan om de mooiste beelden te stylen voor onder andere Vogue, ja je leest het goed, dé Vogue en ontvangt uitnodigingen voor de show van Chanel in Parijs. Onze studenten van de jaaropleiding Allround Styling kregen een kijkje in het leven van top styliste Jetteke van Lexmond. Zo vertelde Jetteke de verhalen achter de beelden uit magazines en nam ze de studenten mee in de, door haar gestylede, looks. Wie denkt dat Jetteke werkt met assistentes heeft het mis. Jetteke gaat vaak alleen op pad en reist met (maar) twee koffers. Hierin zit alles wat ze nodig heeft voor een modieus eindresultaat. Geen zorgen dus, dat je als styliste sjouwt met wel dertig koffers. Ook de buitenland tripjes kwamen aan bod. Jetteke reist de hele wereld over en werkt met grote modellen. Gaan jouw oogjes ook twinkelen van het verhaal van Jetteke? >

Tip: de meiden van de Style School Club gaan vloggen en grepen hun kans om Jetteke het hemd van het lijf te vragen. Binnenkort zie je het interview met deze fantastische modevrouw op ons Youtube kanaal. Abboneer je hier!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.