fbpx Skip to content

Amanda Rijff’s Flawless Look

Amanda Rijff’s Flawless Look

.. bekend visagiste Amanda Rijff weet hier het antwoord op. Ze is niet alleen het gezicht achter make-up looks van bekende vrouwen, maar lanceert binnenkort ook haar tweede boek ‘flawless’. Waarom? Omdat deze topvisagiste bekend staat om haar liefde voor make-up en een flawless make-up look. Met trots mochten wij haar opnieuw verwelkomen op onze Style School, waar ze onze Personal Styling cursisten les gaf over het benadrukken van de natural beauty in jou. Na een theorieles haalde iedere cursist de make-up artist in zichzelf naar boven. Met kwasten, blush en ondersteuning van Amanda ging iedereen met een flawless face weer naar huis. Amanda, thank you! >

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.