fbpx Skip to content

Amanda Rijff’s Flawless Look

Amanda Rijff’s Flawless Look

.. bekend visagiste Amanda Rijff weet hier het antwoord op. Ze is niet alleen het gezicht achter make-up looks van bekende vrouwen, maar lanceert binnenkort ook haar tweede boek ‘flawless’. Waarom? Omdat deze topvisagiste bekend staat om haar liefde voor make-up en een flawless make-up look. Met trots mochten wij haar opnieuw verwelkomen op onze Style School, waar ze onze Personal Styling cursisten les gaf over het benadrukken van de natural beauty in jou. Na een theorieles haalde iedere cursist de make-up artist in zichzelf naar boven. Met kwasten, blush en ondersteuning van Amanda ging iedereen met een flawless face weer naar huis. Amanda, thank you! >

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.