fbpx Skip to content

Amanda Rijff’s Flawless Look

Amanda Rijff’s Flawless Look

.. bekend visagiste Amanda Rijff weet hier het antwoord op. Ze is niet alleen het gezicht achter make-up looks van bekende vrouwen, maar lanceert binnenkort ook haar tweede boek ‘flawless’. Waarom? Omdat deze topvisagiste bekend staat om haar liefde voor make-up en een flawless make-up look. Met trots mochten wij haar opnieuw verwelkomen op onze Style School, waar ze onze Personal Styling cursisten les gaf over het benadrukken van de natural beauty in jou. Na een theorieles haalde iedere cursist de make-up artist in zichzelf naar boven. Met kwasten, blush en ondersteuning van Amanda ging iedereen met een flawless face weer naar huis. Amanda, thank you! >

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.