fbpx Skip to content

Shoot Spice PR

Shoot Spice PR

Spice PR is een van de bekendste PR bureaus in Nederland en vertegenwoordigt meerdere bekende merken. Van luxury brands tot edgy en high fashion. Onze styling girls gingen op bezoek bij Spice PR voor een wel heel bijzondere opdracht. Midden in het pand werd er namelijk een fotoshoot georganiseerd, waar onze meiden verantwoordelijk waren voor de styling. Ze konden hun hart ophalen tussen de rekken vol kleding en accessoires. In duo’s gingen ze aan de slag en maakten ze setjes voor het thema ‘Athletic Fashion’. Benieuwd naar de resultaten? Keep an eye on our blog!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.