fbpx Skip to content

Shoot Spice PR

Shoot Spice PR

Spice PR is een van de bekendste PR bureaus in Nederland en vertegenwoordigt meerdere bekende merken. Van luxury brands tot edgy en high fashion. Onze styling girls gingen op bezoek bij Spice PR voor een wel heel bijzondere opdracht. Midden in het pand werd er namelijk een fotoshoot georganiseerd, waar onze meiden verantwoordelijk waren voor de styling. Ze konden hun hart ophalen tussen de rekken vol kleding en accessoires. In duo’s gingen ze aan de slag en maakten ze setjes voor het thema ‘Athletic Fashion’. Benieuwd naar de resultaten? Keep an eye on our blog!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.