fbpx Skip to content

Backstage: Allround Styling

Backstage: Allround Styling

Als Allround Stylist ben je opgeleid om meerdere facetten van het stylingvak uit te voeren. Zo kan je jezelf ontwikkelen op het gebied van TV & Celebrity Styling, is Still Styling een mogelijk werkveld én is specialisatie op het gebied van Fashion Styling of Personal Styling zeker mogelijk. Je weet dus, na het volgen van onze jaaropleiding, alle in’s en out’s van het vakgebied, waardoor je allround inzetbaar bent. Ook leer je hier welke kant van het stylingvak je het meest interessant vindt.

Om je een indruk te geven van de lessen en je mee te nemen in het Style School gevoel geven we je hier een exclusief backstage kijkje achter de schermen. We nemen je mee in dit fotoreport door verschillende masterclasses en geven een sneak peek van alle interessante (en vaak bekende) educators. Denk hierbij aan Fred van Leer, Lizzy van der Ligt, Xelly Cabau van Kasbergen en Danie Bles. Daarnaast gaan we op fashionable excursies, ben je backstage aanwezig bij Fashion Week én verzorg je de styling tijdens shoots. Are you ready to rock? Schrijf je dan hier in voor onze jaaropleiding, die start in september.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.