fbpx Skip to content

Backstage: Allround Styling

Backstage: Allround Styling

Als Allround Stylist ben je opgeleid om meerdere facetten van het stylingvak uit te voeren. Zo kan je jezelf ontwikkelen op het gebied van TV & Celebrity Styling, is Still Styling een mogelijk werkveld én is specialisatie op het gebied van Fashion Styling of Personal Styling zeker mogelijk. Je weet dus, na het volgen van onze jaaropleiding, alle in’s en out’s van het vakgebied, waardoor je allround inzetbaar bent. Ook leer je hier welke kant van het stylingvak je het meest interessant vindt.

Om je een indruk te geven van de lessen en je mee te nemen in het Style School gevoel geven we je hier een exclusief backstage kijkje achter de schermen. We nemen je mee in dit fotoreport door verschillende masterclasses en geven een sneak peek van alle interessante (en vaak bekende) educators. Denk hierbij aan Fred van Leer, Lizzy van der Ligt, Xelly Cabau van Kasbergen en Danie Bles. Daarnaast gaan we op fashionable excursies, ben je backstage aanwezig bij Fashion Week én verzorg je de styling tijdens shoots. Are you ready to rock? Schrijf je dan hier in voor onze jaaropleiding, die start in september.

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.