fbpx Skip to content

Kick-off Allround Styling

Kick-off Allround Styling

Met maar liefst 30 enthousiaste meiden beginnen we het nieuwe Allround Styling schooljaar. Na een fashionable introductie wordt het tijd voor het echte styling werk. Benieuwd wat hen te wachten staat? Houd onze blog dan goed in de gaten.

De jaaropleiding Allround Styling bij Style School ByDanie is het begin van een carrière in de mode. Wij staan voor Ability, Ambition & Access! Je ontwikkelt de kennis en vaardigheden van een allround stylist, je leert de dynamiek van de fashion wereld kennen en je werkt aan je (online) zichtbaarheid en vindbaarheid! Deze dertig upcoming stylists zijn ready to rock >

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.