fbpx Skip to content

Kick-off Allround Styling

Kick-off Allround Styling

Met maar liefst 30 enthousiaste meiden beginnen we het nieuwe Allround Styling schooljaar. Na een fashionable introductie wordt het tijd voor het echte styling werk. Benieuwd wat hen te wachten staat? Houd onze blog dan goed in de gaten.

De jaaropleiding Allround Styling bij Style School ByDanie is het begin van een carrière in de mode. Wij staan voor Ability, Ambition & Access! Je ontwikkelt de kennis en vaardigheden van een allround stylist, je leert de dynamiek van de fashion wereld kennen en je werkt aan je (online) zichtbaarheid en vindbaarheid! Deze dertig upcoming stylists zijn ready to rock >

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.