fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Chelsey

Student Spotlight: Meet Chelsey

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Chelsey. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Chelsey?

Hee! Mijn naam is Chelsey Koreneef en ik ben 18 jaar oud. Ik ben een vrolijke meid die positief in het leven staat en een enorme passie voor mode heeft.

Vraag 2: Waarom deze opleiding en hoe vond je de lessen tot nu toe?

Ik heb voor de opleiding Allround Styling gekozen omdat ik als kleine Chelsey van zes jaar oud al aan iedereen vertelde dat ik later wat met mode ging doen. Naarmate ik ouder werd ging ik steeds meer vriendinnen stylingadvies geven en besefte ik dat mensen stylen hetgene is wat ik het liefste doe. De Allround Styling opleiding van ByDanie leek mij hier de geschikte opleiding voor en dat is ook gebleken. De lessen zijn super tof en ik weet zeker dat dit mij onwijs gaat helpen om verder te komen in de modewereld.

‘De lessen zijn super tof en ik weet zeker dat dit mij onwijs gaat helpen verder te komen in de modewereld’

Vraag 3: Wie is jouw stijlicoon?

De reden dat ik ooit de mode in wilde gaan is Danie Bles. Wat ik zo tof aan haar vind is dat er niemand is zoals zij. Zij weet zich zo goed te onderscheiden van de rest dat ze in elke ruimte meteen zou opvallen, dat bewonder ik zo aan haar. Zij is mijn grootste inspirator en ik hoop ooit zo goed te mogen worden als zij.

Vraag 4: Wat is jouw signature style?

Waar je een lach hoort of ziet ben ik te vinden. Ik val op door mijn lach die ik overal mee naar toe neem, en door mijn voorliefde voor opvallende kleding ben ik ook op straat niet te missen. Mijn stijl typeert zich door sportieve items in combinatie met nette kleding. Dat is echt Chelsey.

Vraag 5: Wat is je favoriete winkel/online shop?

Mijn passie voor mode kan ik kwijt bij mijn super leuke baan bij Instore Conceptstore in Delft, dit is ook de winkel waar ik het allerliefst mijn kleding koop. Het is mega leuk om daar te werken door de super lieve collega’s/vriendinnen die ik daar heb.

Net zoals Chelsey aan de slag met je passie? Klik hier voor meer informatie over de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.