fbpx Skip to content

New class, new goals, new results!

New class, new goals, new results!

Op zaterdag 23 september was de Style School weer goed gevuld met onze nieuwe enthousiaste Personal Styling students. Kelly Huijsman, rechterhand van Danie Bles en educator van de cursus Personal Styling deed deze dag de aftrap. Niet alleen Danie Bles heeft een rechterhand nodig, maar ook onze Personal Stylisten to be. Bij binnenkomst lag daarom voor iedereen een handy fashionable styling kit gevuld met de nodige tools voor deze te gekke weken klaar. De kick-off stond volledig in het teken van onze nieuwe Personal Styling students. Learning by doing! De meest toffe selfmade moodboards met elk een eigen verhaal werden tevoorschijn gehaald. Wie ben jij? Wat zijn jouw interesses? Zo leerde iedereen elkaar stuk voor stuk beter kennen. We kijken onwijs uit naar de komende weken. Clothes aren’t going to change… But our Personal Styling students will!

Wil jij ook graag starten met een fashionable cursus op Style School ByDanie? Klik dan hier voor het meest modieuze cursusaanbod ooit.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.