fbpx Skip to content

New class, new goals, new results!

New class, new goals, new results!

Op zaterdag 23 september was de Style School weer goed gevuld met onze nieuwe enthousiaste Personal Styling students. Kelly Huijsman, rechterhand van Danie Bles en educator van de cursus Personal Styling deed deze dag de aftrap. Niet alleen Danie Bles heeft een rechterhand nodig, maar ook onze Personal Stylisten to be. Bij binnenkomst lag daarom voor iedereen een handy fashionable styling kit gevuld met de nodige tools voor deze te gekke weken klaar. De kick-off stond volledig in het teken van onze nieuwe Personal Styling students. Learning by doing! De meest toffe selfmade moodboards met elk een eigen verhaal werden tevoorschijn gehaald. Wie ben jij? Wat zijn jouw interesses? Zo leerde iedereen elkaar stuk voor stuk beter kennen. We kijken onwijs uit naar de komende weken. Clothes aren’t going to change… But our Personal Styling students will!

Wil jij ook graag starten met een fashionable cursus op Style School ByDanie? Klik dan hier voor het meest modieuze cursusaanbod ooit.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.