fbpx Skip to content

New class, new goals, new results!

New class, new goals, new results!

Op zaterdag 23 september was de Style School weer goed gevuld met onze nieuwe enthousiaste Personal Styling students. Kelly Huijsman, rechterhand van Danie Bles en educator van de cursus Personal Styling deed deze dag de aftrap. Niet alleen Danie Bles heeft een rechterhand nodig, maar ook onze Personal Stylisten to be. Bij binnenkomst lag daarom voor iedereen een handy fashionable styling kit gevuld met de nodige tools voor deze te gekke weken klaar. De kick-off stond volledig in het teken van onze nieuwe Personal Styling students. Learning by doing! De meest toffe selfmade moodboards met elk een eigen verhaal werden tevoorschijn gehaald. Wie ben jij? Wat zijn jouw interesses? Zo leerde iedereen elkaar stuk voor stuk beter kennen. We kijken onwijs uit naar de komende weken. Clothes aren’t going to change… But our Personal Styling students will!

Wil jij ook graag starten met een fashionable cursus op Style School ByDanie? Klik dan hier voor het meest modieuze cursusaanbod ooit.

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.