fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Sylvana

Student Spotlight: Meet Sylvana

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Sylvana. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Sylvana?

Mijn naam is Sylvana van Dam, ik ben 18 jaar en kom uit Genemuiden. Ik ben een harde werker, een tikkeltje eigenwijs, eerlijk en een mega shopaholic. Je hoort me regelmatig roepen  “mam, wanneer gaan we winkelen?”. Mijn moeder is gelukkig net zo gek op shoppen als ik – mijn shopaholic twin.

Vraag 2: Waarom heb je voor deze opleiding gekozen en hoe vind je de lessen tot nu toe?

Na de infodag ging ik vol inspiratie en motivatie naar huis. Vanaf het moment dat ik de Style School binnenliep wist ik het – dit is mijn ding, dit moet ik doen. Tot nu toe ervaar ik de lessen als leuker dan verwacht. Ik heb in deze paar dagen al heel veel geleerd en vooral ook over mijzelf. Dat vind ik ook het leuke aan de opleiding, je bent bezig met styling en mode, maar ook met je eigen ontwikkeling. Je leert jezelf echt beter kennen. Ook vind ik het heel fijn dat alles gaat op de manier waar ik van houd. Je bent nergens toe verplicht en je werkt op je eigen tempo, in tegenstelling tot wat ik van de middelbare school gewend ben.

“Vanaf het moment dat ik de Style school binnenliep wist ik al; dit is mijn ding, dit moet ik doen!”

Vraag 3: Wat wil je gaan doen met het geleerde van de opleiding Allround Styling?

Met het geleerde ga ik mijzelf verder ontwikkelen en onderzoeken waar ik precies goed in ben. Ik hou natuurlijk van styling en mode, maar weet nog niet waar mijn specialiteit ligt. Dat is mijn doel: erachter te komen waar mijn passie ligt binnen de mode.

Vraag 4: Wat is jouw signature style?

Mijn signature look is classy met een stoere touch.

Vraag 5: Wat is je favoriete winkel/online shop?

Oei lastige vraag, ik heb heel veel favoriete winkels. Voor mooie basics shop ik vaak bij Vanillia. Voor super hippe items shop ik het liefst bij Topshop. Over het algemeen is Asos mijn favoriet, omdat je hier altijd kan vinden waar je naar op zoek bent.

Vraag 6: Welk fashionitem staat nog op jouw wishlist?

Er staan 100.000 fashion items op mijn wishlist. Op lange termijn een designerbag en op korte termijn een leren jas met gouden details.

Net zoals Sylvana aan de slag met je passie? Klik hier voor meer informatie over de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.