fbpx Skip to content

Allround Styling is everything

Allround Styling is everything

Allround Styling is niet alleen alles waar je van droomt, maar tijdens de jaaropleiding leer je ook alles wat je nodig hebt om een succesvol stylist te worden. Kortom, Allround Styling is everything. In één schooljaar word je opgeleid tot een professioneel stylist met know how van alle facetten van het vak. Dit leer je door fashionable praktijkopdrachten, maar ook door theoretische lessen van onze educators. Onze educators zijn speciaal geselecteerd op hun expertise en nemen jou mee in een gloednieuwe, maar dynamische wereld. Door hun leuke anekdotes en ervaringen uit de praktijk weet jij straks hoe de business echt werkt. De educators en huidige studenten het hemd van het lijf vragen? Klik hier om je aan te melden voor een Open Dag.

Ben jij al overtuigd dat dit jouw grote droom is? Dan kun je je hier inschrijven voor de nieuwe groep Allround Stylistes.

Other stories

Other stories

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Instagram accounts you must follow! Voor iedereen die gek is op fashion en styling is Instagram dé plek om inspiratie…
Hoe kies je de juiste opleiding?

Hoe kies je de juiste opleiding?

In deze blog vertellen we je waarom het maken van een bewuste keuze voor een opleiding van essentieel belang is.…
Shop on Sunday: The bralette

Shop on Sunday: The bralette

OH LA LA Een opvallend item dat we veelvuldig op de catwalks voorbij hebben zien komen, is de beha of…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.