fbpx Skip to content

Allround Styling is everything

Allround Styling is everything

Allround Styling is niet alleen alles waar je van droomt, maar tijdens de jaaropleiding leer je ook alles wat je nodig hebt om een succesvol stylist te worden. Kortom, Allround Styling is everything. In één schooljaar word je opgeleid tot een professioneel stylist met know how van alle facetten van het vak. Dit leer je door fashionable praktijkopdrachten, maar ook door theoretische lessen van onze educators. Onze educators zijn speciaal geselecteerd op hun expertise en nemen jou mee in een gloednieuwe, maar dynamische wereld. Door hun leuke anekdotes en ervaringen uit de praktijk weet jij straks hoe de business echt werkt. De educators en huidige studenten het hemd van het lijf vragen? Klik hier om je aan te melden voor een Open Dag.

Ben jij al overtuigd dat dit jouw grote droom is? Dan kun je je hier inschrijven voor de nieuwe groep Allround Stylistes.

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.