fbpx Skip to content

Allround Styling is everything

Allround Styling is everything

Allround Styling is niet alleen alles waar je van droomt, maar tijdens de jaaropleiding leer je ook alles wat je nodig hebt om een succesvol stylist te worden. Kortom, Allround Styling is everything. In één schooljaar word je opgeleid tot een professioneel stylist met know how van alle facetten van het vak. Dit leer je door fashionable praktijkopdrachten, maar ook door theoretische lessen van onze educators. Onze educators zijn speciaal geselecteerd op hun expertise en nemen jou mee in een gloednieuwe, maar dynamische wereld. Door hun leuke anekdotes en ervaringen uit de praktijk weet jij straks hoe de business echt werkt. De educators en huidige studenten het hemd van het lijf vragen? Klik hier om je aan te melden voor een Open Dag.

Ben jij al overtuigd dat dit jouw grote droom is? Dan kun je je hier inschrijven voor de nieuwe groep Allround Stylistes.

Other stories

Other stories

Wishes for 2021

Wishes for 2021

Onze masters en docenten spreken in deze video hun wens uit voor 2021. Ook namens Style School ByDanie wensen we…
Nieuwe masteropleiding, nieuwe cursussen!

Nieuwe masteropleiding, nieuwe cursussen!

Vandaag kondigen we vol trots de uitbreiding van ons opleidingsaanbod aan. Wat zeg ik, de verbreding van ons aanbod! We…
Ben jij het nieuwe Fashion Styling talent?

Ben jij het nieuwe Fashion Styling talent?

Is het jouw grote droom om Fashion Stylist te worden? En wil je graag de styling verzorgen tijdens grote shoots…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.