fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Viola

Student Spotlight: Meet Viola

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Viola. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Viola?

Hi, mijn naam is Viola Defesche, ik ben 40 jaar, getrouwd en mama van drie happy kids. Ik houd van een opgeruimd huis en je hoort mij waarschijnlijk vaak roepen: “ruim je spullen eens op!”. Voor ultieme ontspanning ga ik graag de stad in – prachtige sferen spotten en heerlijk eten op een inspirerend plekje. Wat ik vaak hoor als mensen bij mij thuis komen is; heb jij je woonkamer weer veranderd?

Vraag 2: Wat is je favoriete winkel/ online shop?

Ik heb geen favoriete winkel, omdat ik altijd weer nieuwe winkels ontdek.

“Het bedenken van verschillende concepten waardoor een wow-effect ontstaat, maakt mij heel blij.”

Vraag 3: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik ben meer van de kleine stapjes en overzicht. Op dit moment leer ik veel op de Style School en mag ik inspirerende mensen ontmoeten. Ik geloof erin dat de tijd het zal leren en wie weet komt er iets geweldigs op mijn pad.

Vraag 4: Welk fashionitem staat nog op jouw wishlist?

Het is eerder een boodschappenlijst. Als ik iets heel mooi vind en het is het waard, dan wil ik het hebben. Nu of over 5 jaar.

Vraag 5: Wie is je inspirator, jouw stijlicoon?

Dat is Victoria Beckham. Zee is prachtig, moeder van vier en succesvol.

Net zoals Viola aan de slag met je passie? Klik hier voor meer informatie over de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.