fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Quinty

Student Spotlight: Meet Quinty

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Quinty. Lees je mee? >

Vraag 1: Wie is Quinty?

Mijn naam is Quinty en ik ben 19 jaar oud. Twee dagen in de week kun je mij vinden in Coops kapsalon, waar ik als hairstylist aan het werk ben. Vooral de combinatie met de Allround Styling opleiding maakt mijn week extra leuk. Zo kan ik mijn passie voor haar & mode leuk combineren. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen (shoppen, shoppen en shoppen).

Vraag 2: Waarom heb je voor de opleiding Allround Styling gekozen?

Ik heb voor de opleiding Allround Styling gekozen omdat mijn liefde voor kleding/mode enorm is. Na de infodag wist ik het zeker, het beroep stylist past helemaal bij mij.

Forget the rules, if you like it, wear it! 

Vraag 3: Wat maakt dit vak zo leuk?

Als stylist is iedere dag anders en dat maakt dit vak zo leuk. Het zal me nooit vervelen.

Vraag 4: Wat is je favoriete winkel?

Mijn favoriete winkel.. Eigenlijk te veel om op te noemen. Oeps! Toch slaag ik wel altijd bij de Zara en Glamfactory. Ik ga daar nooit weg zonder iets te kopen.

Vraag 5: Wie is je inspirator, jouw stijlicoon?

Mijn grootste stijliconen zijn Danie Bles en Anna Nooshin. Ik vind Danie haar mix & match helemaal te gek, daar haal ik veel inspiratie vandaan. En Anna haar kledingstijl vind ik ook super tof!

Vraag 6: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik hoop in de toekomst backstage te kunnen gaan werken als hairstylist/fashionstylist bij fotoshoots of tv.

Vraag 7:  Welk fashionitem staat nog op jou wishlist?

Heeeeeel veel, maar een designer tas staat toch wel bovenaan op mijn wishlist!

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.