fbpx Skip to content

Student Spotlight: Meet Feline

Student Spotlight: Meet Feline

Iedere week zetten wij één van onze styling studenten in het zonnetje. Niet alleen omdat ze onwijs enthousiast zijn, maar ook omdat ze een fashion sense hebben waar je u tegen zegt. Vandaag is het de beurt aan Feline. Lees je mee? >

1. Wie is Feline?

Ik ben Feline van Die en ben 19 jaar oud. Ik heb altijd in Cannes (Zuid-Frankrijk) gewoond en woon nu sinds kort weer in Den Haag en Arnhem voor de opleiding Allround Styling. Ik omschrijf mezelf als optimistisch, enthousiast, hardwerkend en internationaal ingesteld. Zo spreek ik Frans, Engels en Nederlands. Mijn interesses liggen bij reizen, de zon, zee en het strand.

2. Wanneer is die passie voor mode ontstaan?

Door mijn verblijf in Zuid-Frankrijk ben ik geïnteresseerd geraakt in mode. De eenvoud waarmee Fransen zich stijlvol kunnen kleden is voor mij een inspiratiebron. Een klassieke en tijdloze uitstraling, waarbij een vintage look wordt gecombineerd met een tikkeltje vernieuwing. Hierdoor voor iedereen draagbaar en ook nog eens betaalbaar!

‘De eenvoud waarmee Fransen zich stijlvol kunnen kleden is voor mij een inspiratiebron.’

3. Waarom heb je gekozen voor Style School ByDanie?

Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik mij graag meer wil verdiepen in mode en styling om daar hopelijk later mijn beroep van te kunnen maken.

De opleiding spreekt mij aan, omdat het een creatieve, korte en praktische opleiding is. “Learning by doing” vormt de ideale basis om mezelf helemaal te kunnen ontplooien.

4. Wat maakt dit vak zo leuk?

Het is voor mij een ultieme uitdaging om door middel van kleine aanpassingen aan iemands kleding of zijn of haar uitstraling in positieve zin te beïnvloeden. Bovendien spreekt het internationale karakter van Fashion Styling mij ontzettend aan.

5. Wat is jouw fashion quote?

Kleding hoeft niet duur te zijn om stijlvol over te komen. Het is vooral de manier waarop je iets draagt en hoe dit overkomt op anderen.

6. Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik hoop over 5 jaar als internationaal styliste veel te reizen om zodoende inspiratie op te doen en alles uit mezelf te halen.

7. Welk fashionitem staat nog op jou wishlist?

Een Chanel tas.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.